İzmir Demokrasi Üniversitesi 4. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi-IDU-ICER 2022

KONGRE TARİHİ
11 Kasım - 13 Kasım 2022

KONGRE ŞEHRİ
İzmir, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
icer.idu.edu.tr
DAVET
Değerli Katılımcılar,

İzmir Demokrasi Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından 2019 yılında İzmir Çeşme’de düzenlenen I. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi, 2020 yılında online olarak gerçekleştirilen II. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi ve 2021 yılında üniversitemizde yüz yüze düzenlediğimiz III. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi’nden sonra IV. Uluslararası Eğitim Araştırmaları Kongresi’ni tekrar üniversitemizin ev sahipliğinde İzmir’de düzenlemenin ve sizlerle birlikte olmanın heyecanını yaşıyoruz.

Teması “Eğitimde Yerel-Evrensel Sorunlar ve Etkili Çözümler” olarak belirlenen kongremizde, geçtiğimiz pandemi döneminde de deneyimlediğimiz üzere toplumsal, sosyal ve kültürel değişim ve dönüşümler hem yerel hem de evrensel bağlamda şekillenmiştir. Öyle ki özellikle bu zorunlu değişim ve dönüşümlerin eğitim ve eğitimsel süreçler üzerinde oluşturduğu bir takım sorun alanları hem yerel hem de evrensel bağlamda ele alınırsa daha etkili ve bütüncül çözüm yollarının üretilebileceği mevcut deneyimlerimiz ışığında açık bir şekilde görülmüştür.

Bu bağlamda kongremizde hem yerel hem de evrensel sorunlar ele alınacaktır. Geleceğin eğitim-öğretim dünyası dijital öğrenme deneyimleri ile sorunlara çözümler üretmektedir. Katılımcılarla birlikte farklı disiplin alanlarındaki sorunlara yeni çözümler ile katkılarda bulunarak akademik dünyanın bilimsel düşünce ve çözüm önerilerinin ortaya konması ve tartışılması amaçlanmaktadır...

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.