Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği Uluslararası Katılımlı Kongre ve LAB-EXPO 2018

KONGRE TARİHİ
01 Ekim - 04 Ekim 2018

KONGRE ŞEHRİ
Beldibi, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Rixos Sungate Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.kbudkongre2018.org
DAVET
Sayın Meslektaşlarım,

Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği Yönetim Kurulu olarak, 1-4 Ekim 2018 tarihlerinde Antalya’da Uluslararası Katılımlı Kongre & Lab Expo 2018‘e sizleri davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz.

Sizlerden gelen önerilen doğrultusunda, biyokimya ve klinik biyokimya alanındaki bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip edeceğimiz ve deneyimlerimizi paylaşacağımız bir program hazırlıyoruz. Programda yer alacak olan çok sayıdaki kurs, konferans, panel ve uydu sempozyumları ile alanında çok değerli yerli ve yabancı konuşmacıların bilgi ve deneyimlerinden yararlanma fırsatı bulacağız. Ayrıca kongremiz içinde teorik ve uygulamalı olarak planlanan ve iki gün sürecek 1. Kalıtsal Metabolik Hastalıklar Sempozyumu’nun da hazırlığı içindeyiz.

Kongremizde sunulacak olan tüm sözlü ve poster bildirileri Klinik Biyokimya Uzmanları Derneği resmi yayın organı olan ‘’International Journal of Medical Biochemistry’’ dergisinde yayımlanacaktır. Bildirilerinizi bekliyoruz.

Kongre ve sempozyumumuzun ülkemize ve bilim dünyasına önemli katkılar sağlayacağına inancımız tam. Sizleri, biyokimya ve klinik biyokimya alanındaki tüm çalışanları ve diyagnostik temsilcilerini en içten dileklerimizle kongremize davet eder , çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla.

Prof. Dr. Dildar Konukoğlu
Başkan

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.