Mezoterapi Kongresi 2020

KONGRE TARİHİ
05 Mart - 08 Mart 2020

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Titanic Mardan Palace

KONGRE WEB SİTESİ
www.mezoterapikongresi.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Mezoterapi Derneği olarak 05 - 08 Mart 2020 tarihleri arasında Titanic Mardan Palace Hotel’de ülkemizde ilk kez düzenlenecek olan Mezoterapi Kongresi’ni duyurmanın mutluluk ve onurunu yaşıyoruz.

Mezoterapi alanında güncel gelişmeleri ve yeni teknikleri, deneyimli çok değerli hocalarımızdan dinleme olanağı bulacağımız toplantımızda; ayrıca multidisipliner yaklaşım ile oluşturulan oturumlarda farklı alanlardan meslektaşlarımızla bilgi ve deneyimlerimizi de paylaşmayı planlıyoruz.

Bilimsel programımızı sizden gelen istekler doğrultusunda geliştirdik; sabah oturumlarında sunular ile teorik konuları çalışırken öğleden sonraki oturumlarımızda ağrı, iz, leke, skar ve yaşlanma karşıtı, bölgesel zayıflama ve selülit ile saç tedavilerini atölye çalışmalarımızda beraber uygulayacağız.Meslektaşlarımızın tanışmaları, dinlenmeleri ve eğlenmeleri için düzenleyeceğimiz sosyal programlarla da beraber güzel zaman geçireceğiz...

Mezoterapi Derneği tarafından ülkemizde ilk kez düzenlenecek olan kongremiz, ancak siz değerli meslektaşlarımızın katılımı ve katkılarıyla hedefine ulaşacaktır.

Bu içten duygularla bilgilerimizi ve deneyimlerimizi paylaşmak, dostlarımızla hasret gidermek, bu onur ve gururu birlikte yaşamak için siz sevgili meslektaşlarımızı kongremize davet ederken sevgi ve saygılarımı sunarım.

Dr. Ahmet ATALIK
Mezoterapi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.