Nobel Biocare Türkiye Sempozyumu 2021

KONGRE TARİHİ
11 Kasım - 14 Kasım 2021

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Susesi Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
nobelbiocareantalya2021.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Yaşanan COVID-19 pandemisi tüm dünyayı etkilerken biz dişhekimlerini de oldukça etkiledi. Doğal olarak EOT Dental olarak geçmiş eğitimlerimizi yeni oluşan şartlara göre iptal ettik veya azaltmak zorunda kaldık. Ancak yavaş yavaş eski günlerimize dönmeye başlıyoruz.

İki yılda bir her Kasım ayında düzenlediğimiz Nobel Biocare Türkiye Sempozyumu’nu yaşanan pandemi sebebi ile koskoca bir yılı boş geçerek 2021’e taşıdık. Bu sene Kasım ayında sizleri daha büyük bir coşku ile karşılamaya hazırlanıyoruz. Yavaş yavaş normale dönmek tüm diş hekimliği camiasına iyi gelecek.

Bu uzun aradan sonra olacak bu buluşma için, geleneksel sempozyum programımızı bir gün daha uzattık ve sizleri 11-14 Kasım 2021 tarihleri arasında Antalya Susesi Kongre Merkezi’nde 3 gün boyunca ağırlamaya karar verdik.

Dünya çapında çok değerli bilim insanlarını zor da olsa sizin için bir araya getirdik.

Amerika Birleşik Devletleri'nden tek diş estetiğinin yıldızlarından Dr. Joseph Kan, İtalya’dan dijital implantolojinin önde geleni ismi Prof. Alessandro Pozzi ve de periimplantitis tedavisindeki devrim niteliğinde Galvosurge Yöntemi'nin ileri gelenlerinden İsviçre’den Dr. Urs Brodbeck 1,5 gün boyunca bizimle beraber olacaklar. Kendi meslek geleceğinize nasıl yön verebileceğinizi, daha çok hastayı nasıl daha iyi tedavi edebileceğinizi ve inovasyonda gelinen son noktayı kendi tecrübeleriyle birlikte sizlerle paylaşacaklar. Bunun yanı sıra yine ülkemizin çok değerli konuşmacılarıyla hazırladığımız Masterclasslar, Pratik Uygulamalı Kurslar ve Olgu Sunumları'nın yer aldığı çok verimli oturumlar sizleri bekliyor olacak.

Ve de en önemlisi; diş hekimleri olarak bir araya geleceğiz, sohbet edeceğiz ve özlem gidereceğiz.

Yine, yeni, yeniden buluşmak dileğiyle…

EOT DENTAL

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.