Osteo Akademi 2022

KONGRE TARİHİ
13 Mayıs - 15 Mayıs 2022

KONGRE ŞEHRİ
Çeşme, İzmir, Türkiye
KONGRE YERİ
Ilıca Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.osteoakademi.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Türkiye Osteoporoz Derneği tarafından gerçekleştirilecek olan; OSTEOAKADEMİ 2022 Sempozyumunun ana teması “OSTEOAKADEMİ 2022Sorularınızı Yanıtlıyor” olarak belirlenmiştir. OSTEOAKADEMİ 2022, 13-15 Mayıs 2022 tarihlerinde Ilıca Otel Çeşme, İzmir’de gerçekleşecektir.

Sempozyumun içeriğinde gerek akademik çalışma ve araştırmalarda gerekse günlük hekimlik uygulamalarında sıklıkla karşılaşılan; OSTEOPOROZ TEDAVİSİNDE YENİ NE VAR? OSTEOPOROZLU HASTA NASIL İZLENMELİ? OSTEOARTRİT ÖNLENEBİLİR Mİ? COVİD-19 KAS İSKELET SİSTEMİNİ ETKİLİYOR MU? BÖBREK VE KARACİĞER İLE OSTEOPOROZ İLİŞKİSİ NEDEN ÖNEMLİ? SARKOPENİDE YENİ NE VAR? DXA RAPORU NASIL YORUMLANMALI? EL OSTEOARTRİTİNDE YENİ NE VAR? DİZ OSTEOARTRİTİNDE YENİ NE VAR? ve GELECEKTE OSTEOPOROZ TEDAVİSİNDE BİZLERİ NELER BEKLİYOR? sorularının yanıtlanmasına yönelik bir program hazırlanmış, osteoporoz ve osteoartrit yanında ağrıya, yaşam kalitesinde olumsuz etkilenmelere ve iş gücü kaybına neden olan farklı kas iskelet sistemi sorunlarına da kapsamlı olarak yer verilmiştir.

Osteoporoz, osteoartrit ve kas iskelet sistemi ağrıları konularındaki bilgilerimizi güncellemek amacı ile 3 günlük fiziki katılımlı bir akademi ile sizlerle bilgi paylaşımında bulunmayı planladığımız OSTEOAKADEMİ 2022’de osteoporoz ve osteoartrit hakkındaki tedavi algoritmalarına, osteoporozdan korunmaya, ikincil osteoporoza, steroid olmayan antiinflamatuar ilaçlar hakkındaki son dönem tartışmalara yer verilecektir.

Kıdemli meslektaşlarımız için bilgilerini güncelleme ve birikimlerini paylaşarak tartışmaları yönlendirmeleri öncelenirken, genç meslektaşlarımız için temel eğitimi içeren bilgiler deneyimli eğiticiler tarafından sunulacaktır.

Akademi programının bilimsel açıdan siz değerli meslektaşlarımızın katılım ve katkıları ile zenginleşeceğine inanıyoruz.

Verimli bir etkinlik gerçekleştirebilmek umudu ile,

Düzenleme Kurulu adına

Prof. Dr. Yeşim GÖKÇE KUTSAL
TOD Başkanı

Prof. Dr. Yeşim KİRAZLI
Akademi Koordinatörü

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.