Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Kış Sempozyumu
KONGRE TARİHİ
08 Aralık 2018
KONGRE ŞEHRİ
Sakarya, Türkiye
KONGRE YERİ
Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli meslektaşlarımız,
Yine heyecanla yapmayı planladığımız Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Sempozyumlarının ikincisini, Kış sempozyumunu, Çocuk Alerji ve Astım Akademisi (ÇAAAD) işbirliğiyle 2018 yılı Kış'ında 8 Aralık'ta gerçekleştirmeyi düşünüyoruz.
Sakarya'da yapılacak olan Sempozyumun konusu günümüzde çok popüler konulardan biri olan Çocuk Alerjisi alanında gerçekleştirilecektir. Sempozyumumuza her biri konularında çok deneyimli olan değerli hocalarımız katılacak ve güncel konular ele alınarak tartışma imkanı sunulacaktır.
Bu sempozyumumuzda konuşmacı ve bize destek olan tüm hocalarımıza, ayrıca koşulsuz destekleri için sponsor firmalarımıza ayrı ayrı teşekkürü bir borç bilirim.
Özellikle kışın farklı bir güzel olan Sakarya'mızda yapacağımız bu sempozyuma katılımınızdan onur ve mutluluk duyacağız.
Saygılarımızla;
Prof. Dr. Nermin GÜLER
ÇAAAD Dernek BaşkanıProf. Dr. Öner ÖZDEMİR
Sempozyum Başkanı
Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalı Başkanı
2018 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- 9. Ulusal Haseki Tıp Kongresi
03 Mayıs - 06 Mayıs 2018, Antalya - İstanbul Endoskopik Ultrason ve İleri Endoskopi Günleri
29 Mart - 30 Mart 2018, İstanbul - 11. Ulusal Kan Merkezleri ve Transfüzyon Tıbbı Kongresi
11 Mart - 15 Mart 2018, Antalya - NOVA 2018 Sempozyumu
23 Kasım - 25 Kasım 2018, İstanbul - Multiple Skleroz Tanı ve İzleminde Klinik Radyolojik Yaklaşım Sempozyumu
17 Mart 2018, İzmir

Online (Çevrim içi)
olarak düzenlenecek olan kongre ve sempozyumlara farklı arama seçenekleri ile kolayca ulaşabilirsiniz.