Selçuk Hukuk Kongresi 2020

KONGRE TARİHİ
17 Aralık - 19 Aralık 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
selcukhukukkongresi.com
DAVET
Selçuk Üniversitesi Hukuk Fakültesi bünyesinde düzenlenen Selçuk Hukuk Kongresi 2020, Özel Hukuk ve Kamu Hukuku alanında karşılaşılan güncel hukukî sorunların, yargı kararlarının ve karşılaştırmalı hukuktaki gelişmelerin, alanında yetkin akademisyen ve araştırmacılar tarafından tartışılmasını ve ilgili paydaşlara aktarılmasını amaçlayan bir hukukî etkinliktir.

Selçuk Hukuk Kongresi 2020, dünyayı etkisi altına alan küresel salgın nedeniyle 17-19 Aralık 2020 tarihleri arasında çevrimiçi (online) olarak gerçekleştirilecektir.

Kongrede bildiri sunmak isteyen akademisyen ve araştırmacıların, hazırladıkları bildiri özetlerini en geç 23 Kasım 2020 tarihine kadar [email protected] adresine göndermeleri gerekmektedir. Gönderilen bildiri özetlerinin Bilim Kurulu tarafından değerlendirilmesinin akabinde, Kongre programı 30 Kasım 2020 tarihinde ilan edilecek ve katılımcılara bildirilecektir.

Kongrede oturumlar Özel Hukuk ve Kamu Hukuku şeklinde ayrılacaktır. Bildiri tam metinlerinin son gönderim tarihi 21 Aralık 2020’dir. Kongrede sunulan bildiriler, özet ve tam metin şeklinde basılı ve dijital kitap olarak yayınlanacaktır.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.