Sosyal Bilimler Alanında Genişletilmiş Uluslararası Uygulamalı Ekonomi ve Finans Kongresi-ICOAEF 2018

KONGRE TARİHİ
28 Kasım - 30 Kasım 2018

KONGRE ŞEHRİ
Kuşadası, Aydın, Türkiye
KONGRE YERİ
Sealight Resort Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.icoaef.com
DAVET
Değerli Bilim İnsanları;

Sizleri, 28-29-30 Kasım 2018 tarihleri arasında Kuşadası-Aydın’da icra edilecek olan Sosyal Bilimler alanında genişletilmiş Uluslararası Uygulamalı Ekonomi ve Finans Kongresine (International Conference on Applied Economics and Finance & Extended with Social Sciences ICOAEF’18), davet etmekten büyük onur duyarız. Bu konferans ile Sosyal Bilimlerle ilgilenen araştırmacılar, akademisyenler, öğrenciler, yöneticiler ve karar alıcıların biraraya getirilmesi amaçlanmıştır. ICEESS, İktisat, İşletme, Finans ve Sosyal bilimlerden uluslararası katılımcıların uygulamalı ve teorik konuları sunma, tartışma ve paylaşma fırsatı sağlayacaktır. Araştırmacılar konferans konularıyla ilgili olan hem uygulamalı ve hem de teorik çalışmalarla başvurabileceklerdir.

Sizlere uzmanlıklarınızı, tecrübelerinizi ve kaynaklarınızı meslektaşlarınızla rahatlıkla paylaşabilecek bir katılımcı atmosferi sağlamaktan mutluluk duymaktayız.

En iyi dileklerimizle,

Prof. Dr. Süleyman Özdemir
Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Rektörü

Pro. Dr. Mehmet Barca
Ankara Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.