Tamamlayıcı Tıp Ligi 2019

KONGRE TARİHİ
12 Nisan - 14 Nisan 2019

KONGRE ŞEHRİ
Bodrum, Muğla, Türkiye
KONGRE YERİ
Kefaluka Resort Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.tamamlayicitipligi.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Tüm dünyada olduğu gibi, ülkemizde de tamamlayıcı tıp yaklaşımlarının popülaritesi giderek artıyor. Modern tıbbın hepimizin ilerleyeceği ana yol olduğu konusunda hiçbir şüphe yoktur. Ancak pek çok klinik durumda tamamlayıcı tıp yöntemleri işimizi kolaylaştırmakta, hastaların yaşam kalitesini artırmaktadır. Hekim-hasta ilişkisinde biyo-psiko-sosyal modeli benimsemesi ve her bir hastada kişiye özel değerlendirme ile yapılan tedavi planlaması bu alanın en önemli özellikleri arasındadır. Genel olarak tamamlayıcı-integratif tıp yöntemlerinin büyük bir çoğunluğunun kas-iskelet sistemi problemlerinde kullanıldığı görülmektedir.

​İşte bütün bu gerçeklerden hareketle, tamamlayıcı tıpla ilgili gündemde olan konuların, bilimin ışığında işleneceği Tamamlayıcı Tıp Ligi'nin startı verilmiş oldu. Her sene ilkbaharda düzenlenen bu toplantılarda kas-iskelet sistemi hastalıklarında seçilmiş tamamlayıcı tıp yöntemleri üzerinde derinlemesine değerlendirmeyi, tartışmayı, gereğinde eleştirmeyi ve gruplar halinde konunun uygulama boyutu üzerinde durmayı planlıyoruz.

​Lig serisinin 4. toplantısı 12-14 Nisan 2019 tarihlerinde Bodrum'da düzenlenecek ve "Bilimsel Bakış" başlığı altında, manuel tıp, yoga, ozon, mikrobiyota/probiyotikler, tai-chi, fitoterapi, pelloidoterapi, hipnoz, meditasyon/relaksasyon, enerji tıbbı, biyoaktif peptidler, doğal tedavi ve besin destekleri konularını içerecektir.

Başarılı ve verimli bir eğitim toplantısında Bodrum'da buluşmayı diliyoruz. Sevgi ve saygılarımızla...

Organizasyon Kurulu Adına
Prof. Dr. Cihan AKSOY (Başkan)
Prof. Dr. Demirhan DIRAÇOĞLU

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.