Türk Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Derneği Kış Sempozyumu 2019

KONGRE TARİHİ
28 Şubat - 03 Mart 2019

KONGRE ŞEHRİ
Erzurum, Türkiye
KONGRE YERİ
Sway Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.plastikkissempozyumu2019.org
DAVET
Değerli meslektaşlarım,

2019 yılı ülkemiz için çok kutlu bir yıl... Önümüzdeki yıl, Mustafa Kemal’in 19 Mayıs 1919’da İstanbul’dan Anadolu’ya geçerek, Samsun’a çıkmasıyla, Kurtuluş Savaşımızın resmen başlamasının 100. Yıldönümünü yaşayacağız... Biz de Yönetim Kurulu olarak bu bilinçle, Mustafa Kemal’in ayak izlerini takip ederek Anadolu’da bir çok etkinlik yapmayı planlıyoruz. Önümüzdeki dönemde, kurmuş olduğumuz 17 Bölge Temsilciliği ile ülkenin her noktasına ulaşmayı hedefliyoruz. Bu programları, Bilimsel İşlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyemiz Dr. Şükrü Yazar, Bölge temsilcilerimiz ve konuya odaklı çalışma kurullarımızla birlikte planlayacağız.

Bu bağlamda ilk olarak, Erzurum Kongresi’nin de 100.yılı olması nedeniyle, Kış Sempozyumumuzu 28 Şubat - 3 Mart 2019 tarihleri arasında Erzurum’da yapmaya karar verdik. Konu olarak da, her birimizi giderek daha fazla meşgul eden ve çok önemli gördüğümüz “Plastik Cerrahide Komplikasyon Yönetimi ve Hukuki Sorunlar” olarak belirledik. Bu sempozyumda, estetik cerrahi, cerrahi olmayan estetik işlemler ve rekonstrüktif cerrahi sonrasında gelişen komplikasyonları bölge bölge masaya yatıracak, çözüm yollarımızı tartışacağız. Bunun ötesinde, komplikasyon ve malpraktis arasındaki farkları, karşılaşılabilecek hukuki sorunları ve güncel içtihat kararlarını konuşacağız.

Sosyal program olarak, sadece kayak değil, Erzurum’un Milli Mücadele Tarihindeki önemini kavramamızı sağlayacak önemli mekanlarını gezeceğimiz ve tarihin satır aralarında kalmış gerçeklerini öğrenebileceğimiz bir program oluşturmaya çalışıyoruz.

Tüm meslektaşlarımızla birlikte, bilimin ve tarihin aydınlığında keyifli bir sempozyum yaşayabilmek dileğiyle...

Dr. Sühan Ayhan

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.