Türkiye 27. Uluslararası Madencilik Kongresi ve Sergisi-IMCET 2022

KONGRE TARİHİ
22 Mart - 25 Mart 2022

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.imcet.org.tr
DAVET
Saygıdeğer meslektaşlarımız, değerli bilim insanları ve sektör temsilcileri; sizleri 22-25 Mart 2022 tarihlerinde düzenlenecek olan Türkiye 27. Uluslararası Madencilik Kongresi ve Sergisi’ ne (IMCET 2022) davet etmekten kıvanç duyuyoruz.

Elli yılı aşkın bir süredir düzenlenmekte olan Türkiye’nin bu en büyük madencilik etkinliğinde, dünyanın çeşitli ülkelerinden uzmanların, bilim insanlarının ve sanayicilerin oluşturacağı geniş katılımlı bir platformda, madencilikle ilgili sorunlar ve çözüm önerileri, bilimsel, teknik, çevresel ve toplumsal boyutlarıyla ele alınacaktır. Ayrıca, pandeminin Dünya ve Türkiye madencilik endüstrileri üzerine etkileri ve sonuçları tüm boyutlarıyla değerlendirilecek, pek çok ülkeden makine, donanım ve teknoloji firmalarının ürünleri sergilenecek, çok sayıda kültürel etkinlikler düzenlenecektir.

Kongremizin temel amacı, bilimsel ve teknik konuların tartışılmasının yanı sıra madenciliğin her alanından gelen sektör temsilcileri arasında dayanışma ve potansiyel işbirliklerinin geliştirilebilmesi adına yeni fırsatlar yaratmaktır. Elliye yakın ülkeden 1000’ in üzerinde delegenin ve 200’ den fazla firmanın katılımının ve 2500 metre kare üzerinde ticari bir serginin gerçekleştirilmesinin beklendiği IMCET 2022 hakkında daha fazla bilgi için lütfen kongre web sayfamızı www.imcet.org.tr ziyaret ediniz.

Kongrenin salgın koşullarına göre hibrit olarak (katılımcıların ve konuşmacıların uzaktan ya da yerinde katılabileceği) veya sadece uzaktan katılımla düzenlenmesi planlanmaktadır.

Sizleri, IMCET 2022’ de aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Yusuf AYDIN
Kongre Başkanı

Ayhan YÜKSEL
Yönetim Kurulu Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.