Ultrason Eşliğinde Enjeksiyonlar-Ultra 2019

KONGRE TARİHİ
18 Ekim - 20 Ekim 2019

KONGRE ŞEHRİ
Belek, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Granada Luxury Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.ultra2019.com
DAVET
Değerli Arkadaşlar,

Ultrasonografinin gerek günlük klinik pratiğimizde, gerekse Girişimsel Fiziyatri kapsamındaki uygulamalarda giderek daha fazla yer almaya başladığı bir süreçten geçiyoruz. Bunda ultrason teknolojisinin hızla ilermesi ve bizlere yepyeni olanaklar sunması, her geçen gün yeni enjeksiyon tekniklerinin, materyallerinin ve preparatlarının geliştirilmesinin ve hasta beklentilerinin giderek artmasının önemli bir rolü var. Artık hem klinik tanının konfirme edilmesi hem de uygulanacak tedavilerin daha güvenli ve etkili yapılabilmesi için ultrasonografiyi daha sık kullanıyoruz.

ULTRA-2019 kas-iskelet ultrasonografisi ve ultrasonografi eşliğinde enjeksiyonlar konusunda tecrübeli Fiziksel Tıp ve Anestezi kökenli Algolog eğitmenler eşliğinde, katılımcıların herbir eğitim bölgesinde bire-bir uygulama yapabileceği bir formatta planlandı. Üç gün boyunca ultrason eşliğinde eklem enjeksiyonları, sinir blokları, spinal enjeksiyonlar ve yumuşak doku enjeksiyonlarını küçük gruplar halinde gözden geçireceğiz. Endikasyon ve kontrendikasyonlar, enjektör ve prob tutuş teknikleri, cihaz ayarları, enjeksiyon materyali seçimi ve doz şeması konuları ayrıntıları ile konuşulacaktır.

Klinik uygulamalarımıza pratik anlamda katkıda bulunacak, verimli ve başarılı geçecek bir toplantıda buluşmak dileğiyle sevgilerimizi sunuyoruz.

Organizasyon Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.