Ulusal Açık Kaynak ve Özgür Yazılım Konferansı-UAKK 2020

KONGRE TARİHİ
18 Aralık - 19 Aralık 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.uakk.org
DAVET
Değerli Ziyaretçiler,

Ulusal Açık Kaynak ve Özgür Yazılım Konferansı, ülkemizde Açık Kaynak kodlu yazılımların geliştirilmesine öncülük etmek, kullanımının teşvik edilmesini sağlamak ve özgür yazılım felsefesinin bilinirliğini artırmak amacıyla düzenlenmektedir. Bu yıl ilki düzenlenecek olan konferansta, açık kaynak kodlu yazılımlar ve özgür yazılımların farklı disiplinlerde kullanımı, akademik ve endüstriyel uygulamalarda kullanımı, eğitim-öğretim müfredatında yer alması ile ilgili yapılan çalışmalara yer verilecektir.

18-19 Aralık 2020 tarihlerinde İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi ev sahipliğinde çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek UAKK 2020, açık kaynak ve özgür yazılım felsefesinin ülkemizde yaygınlaşmasına öncülük edecektir.

UAKK 2020 düzenleme kurulu olarak, sizleri bilginin paylaşarak çoğaldığı, üretildiği, geliştirildiği ve yaygınlaştırıldığı açık kaynak ve özgür yazılım dünyasına katkı vermeye davet ediyoruz.

Düzenleme Kurulu adına
İsmail Küçük
Konferans Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.