Uluslararası EMI Sosyal Bilimler Kongresi-EMISSC 2018

KONGRE TARİHİ
27 Nisan - 29 Nisan 2018

KONGRE ŞEHRİ
K.K.T.C.
KONGRE WEB SİTESİ
www.emissc.org
DAVET
Değerli Bilim İnsanları,

Uluslararası EMI Sosyal Bilimler Kongresi (EMISSC 2018 - LEFKOSA), 27-29 Nisan 2018 tarihlerinde Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi ev sahipliğinde LEFKOŞA’da, İKSAD ve Journal EMI editörlüğü tarafından organize edilmektedir. Kongrede "Türk Sanatları Karma Sergisi" de düzenlenecektir.

Sosyal bilimlerde özgün bilimsel çalışmaların kabul edileceği kongreye katılım için öncelikle Türkçe & İngilizce olarak hazırlanan bildiri özetinin 25 Mart 2018 tarihine kadar gönderilmesi beklenmektedir. Kabul edilen özetleri, ISBN numaralı “Kongre Bildiri Kitabı”nda yayınlanacaktır. Sunulan bildirilerin tam metinleri, Bilim Kurulunun onayı ile kongreyi düzenleyen Journal EMI ve kongreyi destekleyen diğer uluslararası hakemli dergilerde yayımlanacaktır.

Kongre kapsamında ilk gün “Girişmcilik ve Etik” başlıklı bir açılış paneli; Kongrenin son günü de Kıbrıs gezisi düzenlenecektir. Ayrıca, Doktora öğrencilerine yönelik olarak “Araştırma Yöntemleri Çalıştayı” yapılacaktır.

Kongremize siz değerli bilim insanları ve sanatçıların katılımlarından onur ve mutluluk duyarız.

Prof. Dr. Mustafa TÜMER
Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi Rektörü

Kongre Başkanı: Prof. Dr. Himmet KARADAL ve Prof.Dr. Asım SALDAMLI
Kongre Düzenleme Kurulu Başkanı: Mustafa Latif EMEK, İKSAD Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.