Uluslararası Katılımlı Türk Romatoloji Kongresi-2017

KONGRE TARİHİ
22 Mart - 26 Mart 2017

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.turkrom2017.org
DAVET
Değerli meslektaşlarımız,

Uluslararası Katılımlı Türk Romatoloji Kongresi 2017, Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği, İstanbul-Trakya Şubesi tarafından 22-26 Mart 2017 tarihleri arasında Regnum Carya Otel, Antalya’da düzenlenecektir.

Derneğimizin 70. yaşını kutladığı önemli bir yılda ulusal kongreler içinde en önde gelen kongrelerden biri olan Ulusal Kongremizi, her zaman olduğu gibi, destek, katkı ve önerilerinizle “hep birlikte” hazırlıyoruz. Bilimsel yeniliklere, pratik klinik yaklaşımlara yer verilen, konusunda uzman yerli ve yabancı konuşmacıların yer aldığı, tüm meslektaşlarımızın yararlanacağı bir kongre olacağını umuyoruz. Kongremizde çok değerli konuşmaların yanı sıra bu yıl bazı yenilikler de var. Örneğin kahvaltıda yapılacak toplantılar, tüm güne yayılacak multi-disipliner olgu tartışmaları, karşıt görüş toplantıları ve küçük salonlarda randevu alarak sınırlı sayıda katılımcının konunun uzmanıyla buluşacağı mini uzmanına danış toplantıları bunlardan sadece bazıları olarak anılabilir. Ayrıca kurslarımız da katılımcıların interaktif olarak bilgi ve görgü kazanabileceği şekilde düzenlenmektedir. En iyi bildirilere vereceğimiz çeşitli ödüller ve genç araştırmacı ödülleri de bizleri heyecanlandırmaktadır. Bu konulardaki detaylı bilgiyi kongremizin web sitesinden izleyebilirsiniz (http://turkrom2017.org/).

Sizleri bu yıl yepyeni bir otel ve kongre merkezinde ağırlayacağız. Özenle hazırlanan bilimsel programın yanı sıra tüm gün süren yoğun çalışma temposunun yorgunluğunu atmanız, uzun süredir göremediğiniz meslektaşlarınızla birlikte iyi vakit geçirmeniz için neşeli, samimi bir sosyal program düzenlemekteyiz. Sizleri 24 Mart 2017 Cuma gecesi Derneğimizin 70. Yıl doğum günü partisine, 25 Mart 2017 Cumartesi gecesi de gala eğlencemize davet ediyoruz.

Antalya’nın güzel bahar havasında, yeni bir kongre merkezinde, yenilenen kongre programında, bilgilerimizi güncellemek, sorunlarımızı paylaşmak, beraber olabilmek ve gücümüzü birleştirmek için katılımınızı ve katkılarınızı bekliyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Prof. Dr. Hatice BODUR
TRASD Başkanı

Prof. Dr. Murat BİRTANE
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.