Uluslararası Katılımlı Türk Romatoloji Kongresi 2022

KONGRE TARİHİ
17 Mayıs - 22 Mayıs 2022

KONGRE ŞEHRİ
Belek, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Gloria Hotel Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.turkrom2022.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği (TRASD) Merkez ve Antalya şubelerinin ortaklaşa düzenledikleri "Uluslararası Katılımlı Türk Romatoloji Kongresi" 17-22 Mayıs 2022 tarihlerinde Antalya Belek’ te yapılacaktır.

Romatizmal hastalıklarla ilgili güncel tanı, tedavi ve uygulamaların bütün detaylarıyla tartışılacağı kongremizde konulara akademik bakışın yanı sıra, günlük pratiğimizde bize yardımcı olacak son yeniklikler alanlarında deneyimli yerli ve yabancı akademisyenler tarafından multidisipliner olarak ele alınacaktır. Bol tartışma ve interaktif katılımın olmasını amaçladığımız kongremiz 5 gün boyunca devam edecek olup, bilimsel arenada sözlü sunumlarla ve çok renkli bilimsel tartışmalarla keyifli bir eğitim ortamı oluşturulacaktır.

Bilimsel programın yanı sıra, sürpriz konukları ve değişik alanlardaki yarışma programları ile de beğeninizi kazanacağını düşündüğümüz kongremiz, siz değerli meslektaşlarımızın katılımı ve bilimsel katkılarıyla zenginleştirecektir.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Şebnem Ataman
Kongre Eş Başkanı
TRASD Başkanı

Prof. Dr. İlhan Sezer
Kongre Eş Başkanı
TRASD Antalya Şubesi Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.