Uluslararası Katılımlı Türk Romatoloji Kongresi 2023

KONGRE TARİHİ
08 Mart - 12 Mart 2023

KONGRE ŞEHRİ
Belek, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Kaya Palazzo Golf Resort

KONGRE WEB SİTESİ
www.turkrom2023.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Türkiye Romatizma Araştırma ve Savaş Derneği (TRASD) Merkez ve Bursa şubelerinin birlikte düzenledikleri "Uluslararası Katılımlı Türk Romatoloji Kongresi" 08-12 Mart 2023 tarihlerinde Antalya Belek’ te yapılacaktır.

Kongremizde hem romatolojik hastalıklar hem de günlük pratikte sık karşımıza çıkan kas iskelet sistemi hastalıkları ayrıntılarıyla tartışılacak, son yenilikler ele alınacak ve karşılaşılan problemlere interaktif tartışmalarla çözüm aranacaktır.

Alanlarında deneyimli yerli ve yabancı konuşmacıların yer aldığı paneller, diğer branşlardan akademisyenlerle “uzmanına danış” oturumları, güncel tartışmalı konularda münazaralar, olgu tartışmaları, video sunumları ile oluşturulacak olan zengin bir bilimsel programın yanı sıra romatoloji ve kas iskelet sistemi hastalıkları ile ilgili temel ve ileri kurslar da kongremizde yer alacaktır. Bu kongrede ayrıca alanımızdaki yeni çalışmaların sözlü ve poster sunumlarıyla paylaşılması mümkün olacaktır.

Bol tartışma ve interaktif katılımın olmasını amaçladığımız kongremiz 5 gün boyunca devam edecek olup, pandemi boyunca özlemini çektiğimiz, meslektaşlarımızla vakit geçirme imkanı da sağlayacaktır.

Hepinizi mart ayında güzel doğası ve iklimi ile turizmin cazibe merkezi olan Antalya Belek’e davet ediyoruz. Katılımlarınız bizi hem mutlu edecek hem de onurlandıracaktır.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Şebnem Ataman
Kongre Eş Başkanı
TRASD Başkanı

Prof. Dr. Lale Altan
Kongre Eş Başkanı
TRASD Bursa Şubesi Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.