Ürojinekoloji İstanbul 2023

KONGRE TARİHİ
10 Kasım - 11 Kasım 2023

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
İstanbul Üniversitesi Ord. Prof. Dr. Cemil Bilsel Konferans Salonu

KONGRE WEB SİTESİ
www.istanbulurojinekoloji.org
DAVET
Değerli meslektaşlarımız,

Ürojinekolojiİstanbul platformu olarak pandemi döneminde İstanbul Tıp Fakültesi’nde Ürojienokoloji Kliniği’nin 25. Yılını ‘’Ürojinekoloji’de Yedi Kıta Yedi Konu’’ başlığıyla dünyada ve ülkemizde bu alanda yetkin bilim insanları ile ilgi çekici yedi çevirim içi toplantıyla serüvene başlayarak evlerinize misafir olduk.

Ürojinekolojiİstanbul olarak bu aşamadan sonra ürojinekolojide son gelişmeler ile güncellenmiş yaklaşımları konusunda yetkin ulusal ve uluslararası katılımcılarla hep birlikte paylaşma fırsatı bulacağımız yüz yüze bir toplantıyla sizlerle buluşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz. Bu amaca yönelik teorik bilgilerin, canlı cerrahilerin ve ileri düzey cerrahilerin video sunumlarla paylaşılacağı içeriği zengin bir program hazırladık.

Ürojinekolojiİstanbul olarak canlı cerrahiler ve özgün içeriği ile katkı sunmayı amaçladığımız toplantımıza ürojinekoloji ile ilgilenen ve bilgilerine son güncel gelişmeleri katmak isteyen tüm meslektaşlarımızı davet ediyoruz.

Ürojinekolojiİstanbul’da görüşmek dileğiyle,

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Funda GÜNGÖR UĞURLUCAN - Prof. Dr. Cenk YAŞA

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.