Üst Ekstremite Ortak Kış Sempozyumu 2022

KONGRE TARİHİ
06 Ocak - 09 Ocak 2022

KONGRE ŞEHRİ
Palandöken, Erzurum, Türkiye
KONGRE YERİ
Sway Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.ustekstremite.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Türk El ve Üst Ekstremite Cerrahisi Derneği, , Omuz ve Dirsek Cerrahisi Derneği ve Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneği olarak birlikte yola çıktığımız Üst Ekstremite Ortak Kış Sempozyumu’nu 6 – 9 Ocak 2022 tarihleri arasında Sway Otel, Palandöken-Erzurum'da gerçekleştirileceğiz.

Konularında uzman meslektaşlarımızla bir arada olacağımız sempozyumda üst ekstremite hakkında ortak konuların tartışılacağı, aynı zamanda güncel ve farklı yaklaşımların ortaya konulacağı bir toplantı organize ettik.

Sizleri ilk defa düzenleyeceğimiz bilimsel yönden zengin, sosyal aktiviteler ve kış sporları ile zenginleştirilmiş ortak toplantımızda ailelerinizle birlikte ağırlamanın heyecanıyla 6 – 9 Ocak 2022 tarihleri arasında Erzurum’a davet ediyoruz.

En derin saygı ve sevgilerimizle,

Prof. Dr. Mehmet Demirtaş
Türk El ve üst Ekstermite Cerrahisi Derneği
Başkanı

Prof. Dr. Ata Can Atalar
Omuz ve Dirsek Cerrahisi Derneği
Başkanı

Prof. Dr. Bülent Özçelik
Rekonstrüktif Mikrocerrahi Derneği
Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.