Voiceİstanbul Konferansı 2024

KONGRE TARİHİ
25 Nisan - 28 Nisan 2024

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
İTÜ Maçka Kampüsü

KONGRE WEB SİTESİ
voiceistanbul2024.org
DAVET
Değerli Dostlarım ve Meslektaşlarım,

Sizleri, ses alanında 2024 yılının öne çıkan etkinliklerinden biri olan Voiceİstanbul Konferansına davet etmek istiyoruz.

Sesin tüm yönleriyle ele alındığı uluslararası bir konferans olan Voiceİstanbul 25-28 Nisan 2024 tarihleri arasında İstanbul’da düzenlenecektir.

Voiceİstanbul, kulak burun boğaz uzmanları, dil ve konuşma terapistleri, şan öğretmenleri ve vokal koçları, şarkıcılar, sahne sanatçıları ve ses bilimcileri gibi mevcut ve geleceğin ses profesyonellerine hitap eden çok disiplinli bir toplantıdır.

Amacımız bu farklı uzmanlık alanlarındaki profesyonelleri bir araya getirmek, sesi tüm yönleriyle ele almak, bilgi ve uzmanlığı paylaşmak ve disiplinler arası iş birliğini geliştirmektir.

Konferans kapsamında ses ile ilgili bilim ve sanat alanında faaliyet gösteren topluluklara yol gösterecek sesteki gelişmeler, ilerlemeler hakkında bilgi verecek birçok panel, çalıştay, vaka tartışma oturumları ve poster sunumları olacaktır.

Voiceİstanbul, Ses, Konuşma ve Yutma Bozuklukları Derneği (Türkiye), Dil ve Konuşma Terapistleri Derneği (Türkiye), Profesyonel Ses Derneği (Türkiye) ve İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı iş birliği ile organize edilmektedir.

Nisan ayında güzel İstanbul’da sizleri ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.

Saygılarımızla,

Başkan
Prof. Dr. Kürşat Yelken

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.