Yara Bakımına Çok Yönlü Bakış Sempozyumu 2019

KONGRE TARİHİ
04 Ekim - 05 Ekim 2019

KONGRE ŞEHRİ
Düzce, Türkiye
KONGRE YERİ
Atatürk Devlet Hastanesi Konferans Salonu

KONGRE WEB SİTESİ
www.yarabakimi.org
DAVET
Düzce Valiliği Kordinasyonunda; Balıkesir Üniversitesi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Geriatri Bilim Dalı ve Düzce İl Sağlık Müdürlüğü tarafından 04-05 Ekim 2019 tarihinde Düzce’ de, Atatürk Devlet Hastanesi Konferans Salonu/Düzce Merkez’ de “Yara Bakımına Çok Yönlü Bakış Sempozyumu” düzenlenecektir.

Bu sempozyumun amacı çok sık karşılaşılan bir sorun olan yaranın ve bunun sonucunda yaşanan önemli sıkıntıların başta plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahisi, dermatoloji, ortopedi ve travmatoloji, aile hekimleri, iç hastalıkları, geriatri, fizik tedavi ve rehabilitasyon, nöroloji gibi pek çok tıpta uzmanlık alanının yanında ilgili hemşire, terapist, sağlık bakanlığında çalışan uzmanlar, aile ve sosyal politikalar alanında çalışan uzmanlar, sosyal hizmet uzmanları gibi oldukça geniş bir yelpazenin katılımını sağlamak ve alanlar arasında yara bakımı konusunda bilgi alış-verişi yapmaktır.

Yara bakımı mutlaka koordineli bir şekilde ilerlemesi gereken bir problemdir. Bunun sağlanması da elbette bir araya gelerek yapılacak paylaşımlarla mümkün olmaktadır. Bu nedenle sempozyumumuz tıp ve diğer sağlık çalışanlarını bir araya getirerek bu konunun tartışılmasını ve birlikte yaraya karşı mücadelede yapılabilecek çalışmaları tartışmayı da hedeflemektedir. Çünkü yara bakımı tek bir alanın kontrolünde olabilen veya başarıya gidilebilen bir sorun olmayıp multidisipliner çalışılarak çözüm aranması gereken bir sorundur.

Hedeflerimiz doğrultusunda yara bakımının tıbbi boyutunu paylaşmak yanında diğer sağlık mesleklerinin bakış açılarının tartışılacağı oturumlar, konuşmalar ile yara bakımı alanında farklı konularda uzman olan katılımcıların oluşturduğu bir ortamda ayrıntılı bir şekilde tartışabileceğimiz bir program oluşturduk.

Yara oluşum nedenleri, sonuçları, tedavisi ve önlenmesi ile kapsamlı bir şekilde ele alınacağı, farklı uzmanlık dalları ve disiplinlerden bir çok uzmanın bir araya geleceği bu toplantı için 4-5 Ekim 2019 tarihlerinde sizleri de Düzce’de görmekten mutluluk ve onur duyarız.

Prof. Dr. Mehmet Akif Karan - Prof. Dr. Nilay Şahin

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.