1. Uluslararası Medya ve Kültürel Çalışmalar Konferansı-InMECS 2021

KONGRE TARİHİ
05 Temmuz - 06 Temmuz 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
inmecs21.hku.edu.tr
DAVET
Hasan Kalyoncu Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından her yıl farklı bir temayla düzenlenecek olan Uluslararası Medya ve Kültürel Çalışmalar Konferansı’nın ilki “Dijital Dünyada İletişim, Sanat ve Kültür” ana başlığı ile alanda ulusal ve uluslararası düzeyde tanınmış davetli (keynote) konuşmacıların da yer alacağı bir programla 05-06 Temmuz 2021 tarihlerinde zoom/webinar üzerinden gerçekleştirilecektir.

Önceleri sadece dilbilim ile ilişkilendirilen Kültürel Çalışmalar, zaman içinde İletişim Bilimi’nin önemli alanlarında biri haline gelmiştir. Özellikle medyada metin ve içerik çözümlemelerinde sıkça yararlanılan bir alan olan kültürel çalışmalar pek çok araştırma yöntemi açısından iletişimin vazgeçilmez bir açılımı olmuştur. Bu bağlamda özellikle pandemi sürecinde değişen iletişim alışkanlıkları, iletişimin, medyanın, sanatın ve kültürün hayatımızdaki rolü, sosyal ve kültürel alandaki her türlü değişim ve etkileşim konferansımızın ana çerçevesini oluşturacaktır.

Gönderilecek bildiri özetleri Konferans Bilim Kurulu’nda yer alan hakemler tarafından kör hakem sistemi ile değerlendirilecek, kabul edilen çalışmalar Bildiri Özet Kitabı’nda basılacaktır. Arzu eden katılımcıların tam metinleri ise elektronik ortamda yayımlanacak olan Konferans Bildiri Kitabı’nda yer alacaktır. (Tam metin zorunluluğu yoktur.) Yazım kuralları ve detaylı bilgi için KAYIT VE KATILIM sayfasına bakabilirsiniz.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.