12. Ulusal Epilepsi Kongresi-EPİLEPSİ 2021

KONGRE TARİHİ
27 Mayıs - 30 Mayıs 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.epilepsikongresi.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarım,

2020 yılında gerçekleştiremediğimiz 12. Ulusal Epilepsi Kongresini 2021 yılında çok az değişmiş bir içerikle 27-30 Mayıs tarihlerinde sanal ortamda gerçekleştirmeyi umuyoruz.

Bu kongrede önceki kongrelerde olduğu gibi sözel ve e-poster bildirilerimiz olacaktır. Sizleri bildirilerinizle kongreye bekliyoruz. Konforlu ev ortamınızda, çayınızı yudumlarken, en ön sırada izleyip, soruları sorabileceğiniz bir ortamda gerçekleşecek bu kongreye bildirilerinizle de evinizden dahil olabileceksiniz.

Epilepsi hastalığı tanı ve tedavisi tek bir ilaca indirilemeyecek kadar karmaşıktır ve incelikli bir emeği gerektirir. Bu kongreye katılarak, hem tanı hem de tedavideki güncel bilgileri izlemeniz mümkün olabilecek.

Sağlıklı ve güzel günlerde görüşmek dileğiyle sizleri kongremize katılmaya davet ediyorum.

Seher Naz Yeni
Türk Epilepsi ile Savaş Derneği Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.