16. Uluslararası Sağlıkta Kalite Akreditasyon ve Hasta Güvenliği Kongresi-QPS 2022

KONGRE TARİHİ
22 Mayıs - 25 Mayıs 2022

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
www.qps-antalya.com
DAVET
Sağlık Akademisyenleri Derneği başkanlığında, Sultan Qaboos Üniversitesi işbirliği ve Amerika Pembroke, Kuzey Carolina Üniversitesi, Türk Standartları Enstitüsü, ve sektörde bulunan ilgili pek çok dernek ve kuruluşun desteği ile 2008 yılından beri düzenlenen Sağlık Hizmetlerinde Kalite, Akreditasyon ve Hasta Güvenliği kongrelerinde bu güne kadar sağlık hizmetlerinde kalite, akreditasyon, hasta ve çalışan güvenliği ve risk yönetimi ile ilgili pek çok farklı konu tartışılmıştır. Bu yıl onaltıncısını gerçekleştireceğimiz 16. Uluslararası Sağlık Hizmetlerinde Kalite, Akreditasyon ve Hasta Güvenliği Kongresi 22 - 25 Mayıs 2022, tarihinde Antalya’ da gerçekleşecektir.

Birçok uluslararası kurum temsilcisi ve uzmanın katılacağı kongrenin misyonu farklı uygulamaları ile kalite anlayışının sağlık hizmetleri ekseninde yorumlanması olacaktır. Bu yılki amacımız siz değerli sağlık çalışanları ile birlikte yeniden buluşmak, ivmeyi canlandırmak ve daha iyi, daha güçlü ve daha adil sistemlere geri dönmektir. Aşıların pandemiyi önemli ölçüde önlemesi ile hepimizde yeni normalin bize neler getireceğine yönelik endişeler, beklentiler, umutlar mevcut. Yeni düzende, sağlık kuruluşları sürecindeki değişimleri, hasta, çalışan güvenliği ve akreditasyondaki innovatif yaklaşımları gözden geçirmemiz gerekmekte. Çalışan ve hasta güvenliği ve kalite iyileştirmenin bu yeni normale nasıl uyum sağlayacağını tartışmak zorundayız. Salgının sağlık hizmetlerine erişimde eşitlik gibi alanlarda neler açığa çıkardığını da değerlendirmek gerekmekte.. Aslında, son iki yılda sağlık profesyonellerinin hepsinin karşılaştığı zorluklar göz önüne alındığında, yeni fikirleri, öğrenmeyi ve en iyi uygulamaları paylaşmak, geleceği planlamak hiç bu kadar önemli olmamıştı.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.