2. Uluslararası Kanser ve İyon Kanalları Kongresi-IONCC 2019

KONGRE TARİHİ
22 Eylül - 24 Eylül 2019

KONGRE ŞEHRİ
İzmir, Türkiye
KONGRE YERİ
Wyndham Grand Özdilek Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.ioncc2019.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız ve Katılımcılarımız,

22-24 Eylül 2019 tarihlerinde İzmir‘de düzenleyeceğimiz ve ana temasını “İyon kanalları, kanser metabolizması ve kliniğe yansımaları” olarak belirlediğimiz 2. Uluslararası Kanser ve İyon Kanalları Kongresi’nde sizleri aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağımızı belirtmek isteriz. Kongremiz, Dokuz Eylül Üniversitesi himayelerinde düzenlenecektir.

İyon Kanalları ve Kanser Sempozyumu ilk kez ulusal düzeyde 2014 yılında İstanbul’da düzenlenmiştir. Uluslararası düzeyde ilk kongre 2017 yılında Şanlıurfa’da düzenlenmiştir.

Bu kongre, biyokimya, biyofizik, onkoloji ve farmakoloji alanlarında araştırma ve eğitimle aktif olarak uğraşan, akademi ve medikal endüstride yer alan disiplinlerarası bilim insanlarını bir araya getirmeyi amaçlamaktadır.

Kongremizin başlıca konuları; 1) Kanserde güncel yaklaşımlar, 2)İyon kanalları ve kanser, 3)Kanser metabolizması, ve 4) yeni tedavilerin geliştirilmesi olarak belirlenmiştir.

Mustafa B.A. DJAMGOZ (Imperial College, İngiltere) ve Ömer YILMAZ (Massachusetts Teknoloji Enstitüsü, ABD) bizi Açılış Konuşmaları ile onurlandıracaklardır. Genel konferanslar, moleküler yaşam bilimleri ve kanser bilimlerini temsil eden seçkin bilim adamları tarafından sunulacaktır; Anarossa Arcangeli (İtalya), Natalia Prevarskaya (Fransa), Metiner Tosun (Türkiye), Ahmet Aydın (Türkiye), Işık Tuğlular (Türkiye).

Kongrede sunulan tüm bildirilerin özet metinleri ve yayına kabul edilmiş olan sözel bildirilerin tam metinleri Turkish Journal of Biochemistry (SCI-Expanded) ek sayısında yayınlanacaktır.

2. Uluslararası Kanser ve İyon Kanalları Kongresi Organizasyon Komitesi ve Bilim Kurulu adına sizleri kongremize davet etmekten onur duyarız.

İzmir’de görüşmek dileğiyle,

IONCC2019 Organizasyon Komitesi adına

Prof. Dr. Gülgün OKTAY
Dokuz Eylül Üniv. Tıp Fak.
Tıbbi Biyokimya ABD., İzmir Türkiye

Prof. Dr. Yasemin BAŞBINAR
Dokuz Eylül Üniv. Onkoloji Ens.
Translasyonel Onkoloji ABD., İzmir Türkiye

Prof.Dr. Mustafa B.A. DJAMGOZ
Imperial College, Londra, İngiltere
Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi TRNC

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.