3. Uluslararası Endüstriyel ve Çevresel Toksikoloji Kongresi-IETOX 2021

KONGRE TARİHİ
04 Kasım - 07 Kasım 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.ietox2021.com
DAVET
İnsan sağlığını her şeyden üstün ve her şeyden öncelikli tutan ETOK (Endüstriyel Toksikoloji Derneği), dünya üzerinde sağlıklı bir yaşam için, dünyanın en prestijli uzmanları ile farklı disiplinlerin bir araya geldiği ve sürdürülebilir bir sistem oluşturmak için yaptıkları çalışmalarını aktaracakları IETOX 2021 3. Uluslararası Endüstriyel ve Çevresel Toksikoloji Kongresi’ni en kolay ulaşılabilir ve izlenebilir olması amacıyla hibrit bir kongre olarak düzenleyecektir.

4-7 Kasım 2021 tarihinde gerçekleşecek olan IETOX 2021, toplum sağlığının temel unsurlarından olan iş sağlığı ve güvenliğinde yürütülecek sürdürülebilir iyileştirme faaliyetlerinin, toplum, çevre ve dünyaya katkılarının aktarılacağı bilimsel bir platform olacaktır. 136 yerli ve yabancı konuşmacının katılımı ve 35 Destekleyici Kuruluş ve Sponsor ile yüz yüze gerçekleşen IETOX 2019 ardından, 21 ülkeden 200’ün üzerinde konuşmacı ve 60 ülkeden katılımcının toplamda 72.486 izlenme ile dahil olduğu, 40’ın üzerinde Destekleyici Kuruluş ve Sponsor ile IETOX 2020 online olarak gerçekleşti. IETOX 2020, insan ve toplum sağlığında çevresel ve endüstriyel toksikolojinin etkileri, iş sağlığı ve güvenliği yanı sıra pandeminin etkilerinin de yer aldığı zengin bilimsel bir içeriği katılımcılarına ulaştırdı.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.