33. Ulusal Nükleer Tıp Kongresi-UNTK 2021

KONGRE TARİHİ
28 Mayıs - 29 Mayıs 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.untk2021.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Türkiye Nükleer Tıp Derneği tarafından 28-29 Mayıs 2021 tarihinde sanal olarak düzenlenecek olan“33. Ulusal Nükleer Tıp Kongresi” Nükleer Tıp kongremizde sizlerle birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyacağız.

2021 yılının PANDEMİ açısından aşılanmanın da başlaması ile ülkemiz ve mesleğimiz açısından daha sağlıklı geçeceğini ümit ediyoruz. Tıpta uzmanlık öğrencilerimiz, uzmanlarımız ve hocalarımız başta olmak üzere tekniker arkadaşlarımız ve hemşirelerimiz, diğer yandan paydaşlarımızın çok önemli bir kısmını oluşturan endüstri ve çalışanları, yine kongremizin düzenlenmesine profesyonel katkı sağlayan tüm bileşenler ile birlikte olmayı çok özledik. Bilimsel yönü yüksek, sürekli eğitimi destekleyen ve pandemi günlerini arkada bırakabileceğimiz sosyal olanakları da sunan bir kongre olmasını için çalışmalarımıza çok hızlı bir şekilde başladık.

Hep birlikte daha zenginiz, daha güçlüyüz, daha kaliteli ve daha fazla bilgi üretebiliriz.

Herkesi kongremize bekliyoruz.

En derin saygılarımla,

Prof. Dr. Gamze ÇAPA KAYA

TNTD Yönetim Kurulu Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.