44. Ulusal Radyoloji Kongresi-TÜRKRAD 2023

KONGRE TARİHİ
21 Kasım - 25 Kasım 2023

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Granada Belek Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
turkrad2023.org
DAVET
Değerli meslektaşlarım,

Yaşadığımız deprem felaketi Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa illerimizde ağır yıkımlara neden olmuştur. Çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetmiş, yaralanmış, maddi ve manevi zarara uğramıştır. Hayatını kaybedenlere baş sağlığı ve yaralılara acil şifalar diliyorum. Ülke olarak yaşadığımız bu zor günlerin yaralarının olabildiğince hızlı sarılmasını ve bir an önce geride kalmasını gönülden arzu ediyorum.

Bu yıl Antalya Granada Luxury Belek Hotel Kongre Merkezi’nde, 21-25 Kasım 2023 tarihleri arasında gerçekleştirmeyi planladığımız 44. Ulusal Radyoloji Kongremizin hazırlıklarına başlamış bulunmaktayız. Türk Radyoloji Derneği tarafından düzenlenen ve bu yıl Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. yılında gerçekleştirecek olduğumuz TÜRKRAD 2023 kongresinde sizlerle bir arada olabilmeyi ümit ediyorum.

Kongre bilimsel kurulumuz temel eğitici etkileşimli kurslar yanında, atölye çalışmaları, güncel konuları ve alanımızdaki yenilikleri de içeren kapsamlı bir bilimsel program oluşturmak için yoğun olarak çalışmaktadır. Bu yıl Kongremizin ana konusu “Tuzaklar ve İpuçları” ve yan konusu “Radyolojide Yenilikler” olarak belirlenmiştir. Bu konularda alanlarında deneyimli çok sayıda konuşmacı ile güncel durumu ve gelecekteki uygulamaları ayrıntılı tartışma fırsatı bulabileceğiz.

Bunun yanında sosyal ortamlarda ve ilgili toplantılarda bir araya gelerek ülkemizde radyolojinin geleceğini ve özlük haklarımızı ilgilendiren konularda fikir alışverişinde bulunabilme olanağımız olacak.

Kongremizin bilimsel programı için yoğun bir şekilde çalışan bilimsel kurulumuza, organizasyon firmasına ve destekleri için sponsorlarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Önceki yıllarda olduğu gibi yüksek katılımlı bir kongrede sizlerle buluşabilmeyi diliyorum.

Saygılarımla,

Dr. Can ÇEVİKOL
Türk Radyoloji Derneği Başkanı
44. Ulusal Radyoloji Kongresi Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.