7. Ulusal Diyabetik Ayak İnfeksiyonları Simpozyumu-UDAİS 2022

KONGRE TARİHİ
12 Ekim - 15 Ekim 2022

KONGRE ŞEHRİ
Kemer, Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Mirage Park Resort Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.udais2022.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları (KLİMİK) Derneği Diyabetik Ayak İnfeksiyonları Çalışma Grubu (DAİÇG)’nun düzenleyeceği VII. Ulusal (Uluslararası katılımlı) Diyabetik Ayak İnfeksiyonları Simpozyumu’nu (UDAİS 2022) 12-15 Ekim 2022 tarihlerinde yapacağımızı duyurmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.

Dünya‘da olduğu gibi ülkemizde de artan diyabet oranları, diyabetik ayağı yönetmenin giderek artan bir önem kazanmasına yol açmaktadır. Ülkemiz için önemli bir sorun olan Diyabetik Ayak İnfeksiyonlarının ulusal bazda izlenmesi ve soruna yönelik politikaların geliştirilmesi amacı ile 2011 yılı içerisinde KLİMİK Derneği Diyabetik Ayak İnfeksiyonları Çalışma Grubumuz kurulmuş olup bugüne kadar ulusal ve uluslararası değerli konuşmacıların da katılılımı ile interdisipliner 6 kez Ulusal Diyabetik Ayak İnfeksiyonları Simpozyumu ve 4 kez Uygulamalı Yara Bakım Kursu çok sayıda katılımcı ile gerçekleştirmiştir.

Simpozyumumuzun amacı diyabet hastalarında önlenebilir komplikasyonlardan olan ayak komplikasyonlarının gelişiminin engellenmesi ve tedavisinde sorumlu olan disiplinlerin ekip ruhu ile bu vakalara yaklaşımı çeşitli yönleriyle tartışması, bilimsel verilerle desteklenerek paylaşmasıdır. Böylelikle bu hastaların yönetiminde görev alan tüm sağlık çalışanlarına; günlük pratiğe katkı sağlayacak bilgi ve yaklaşım konusunda tecrübe paylaşımına fırsat olacağına inanmaktayız.

Daha önceki UDAİS’lerde olduğu gibi ülkemizde ve dünyadaki konu ile ilgili derneklerin destekleriyle, yoğun bilimsel içeriğiyle, ülkemizde ve dünyada konunun uzmanlarının sunumu ve deneyimleriyle düzenlenecek olan simpozyumumuza konu ile ilgili tüm sağlık çalışanlarını bekliyoruz.

UDAİS 2022’de buluşmak dileğiyle,
Saygılarımızla...

KLİMİK Derneği DAİÇG adına Simpozyum Başkanları
Prof. Dr. Ayten KADANALI – Prof. Dr. Neşe SALTOĞLU

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.