Akademik Geriatri Derneği E-Kongre 2020

KONGRE TARİHİ
17 Ekim - 18 Ekim 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.akademikgeriatri2020.org
DAVET
Değerli meslektaşlarımız ve Geriatri Bilim Dalı pratiğine gönül veren tüm sağlık çalışanı Arkadaşlarımız, 3.Uluslararası ve 13. Akademik Geriatri Kongresi, dünya genelindeki COVID-19 infeksiyonu nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti;

Akademik Geriatri Derneği tarafından her yıl düzenli olarak yapılan Akademik Geriatri Kongresi’nin E-Kongre ve uluslararası nitelikteki güncel verisyonu 17 – 18 Ekim 2020 tarihlerinde online olarak düzenlenecektir.

Ülkemizde yaşlı nüfus 2018 verilerine göre %8,8’dir ve en yaşlı grup en hızlı olarak artmaktadır. Giderek artan yaşlı nüfus oranı nedeniyle tüm sağlık çalışanlarımız yaşlı hastayla daha fazla karşılaşmakta Geriatri ve yaşlı sağlığı hizmetleri her basamakta ve yaklaşık tüm branşlarda, sağlık çalışanları için giderek daha fazla merakla takip edilen bir konu olmaktadır.

Kongremizde, yaşlı hasta ile sık karşılaşan hekim ve sağlık ekibinin yaşlı hastanın özellikleri ve hastalıkları hakkında bilgi sahibi olması, koruyucu önlemler ve tedavi yaklaşımlarının belirlenmesi açısından önemli olan ve ilgi çekmekte olan konular ve yaşlı sağlığı konusundaki yeni gelişmeler gözden geçirilecektir.

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.