Disiplinler Arası Tıbbi Araştırmalar Kongresi-DATA 2019

KONGRE TARİHİ
14 Haziran - 16 Haziran 2019

KONGRE ŞEHRİ
Safranbolu, Karabük, Türkiye
KONGRE YERİ
Karabük Üniversitesi

KONGRE WEB SİTESİ
data19.karabuk.edu.tr
DAVET
Disiplinler Arası Tıbbi Araştırmalar Kongresi 14-16 Haziran 2019 Safranbolu / Karabük

Disiplinlerarası araştırmalar bilimin katlanarak büyümesinde lokomotif görevi üstlenmektedir. Disiplinlerarası araştırmalar bilimin katlanarak büyümesinde lokomotif görevi üstlenmektedir. Disiplinlerin kendi dillerince birbirileri ile konuşması önemli fırsatların doğmasına vesile olurken gelişmeninde anahtarı olmaktadır. Bu düşünce ile ikincisini gerçekleştireceğimiz DATA'19 14-16 Haziran tarihinde Karabük Üniversitesi' nde düzenlenecektir.

Sempozyuma bilidiri ile yada dinleyici olarak katılabilirsiniz. Bildiri özeti göndermek isteyen katılımcılar ayrıntılı bilgiye “Bildiri Özeti Gönder” linkinden ulaşabilirler.

Sempozyumda sunulan bildiriler özet ve tam metin şeklinde iki kategoride sınıflandırılacaktır. Özet bildiriler Kongre Özet Bildiri Kitabında, tam metin makaleler ise Kongre tam metin bildiri kitabında online olarak yayınlanacaktır. Ayrıca seçilen tam metin bildiriler Ulusal ya da Uluslararası kitap bölümü şeklinde yayınlanacaktır.

Bildirilerin son gönderi tarihi 10 Mayıs 2019, tam metin bildiriler için son gönderi tarihi 31 Mayıs 2019 olarak belirlenmiştir. Özet kitap 7 Haziran 2019 kesin kayıt esnasında verilecektir. Hepinizi aramızda görmekten onur duyarız.

Prof. Dr. İbrahim Kürtül
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.