Fonksiyonel Tıp Zirvesi 2022

KONGRE TARİHİ
19 Mayıs - 22 Mayıs 2022

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Pine Beach Resort and Club Belek Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.fonksiyoneltipzirvesi.org
DAVET
Değerli meslektaşlarımız ve bütün sağlık paydaşlarımız,

“Hayatı Düzenleme – Sağlık Nizamı Öğrenme” sloganıyla yola çıkarak değerli hekimlerimiz ve paydaşlarımızla bilgi paylaşımları için yola koyulduk. Fonksiyonel tıp bakışımızı geliştirmek, bedensel, zihinsel ve ruhsal sağlıkta iyileşme, sağlıkta nizamı sürdürme hedeflerimize ulaşabilmek için “Fonksiyonel Tıp Zirvesini” düzenlemeyi planladık. Bu amaçla, Antalya’ da 19 – 22 Mayıs 2022 tarihleri arasında, Pine Beach Resort&Club Belek Otelde düzenleyeceğimiz “Fonksiyonel Tıp Zirvesi” ile sizlerle buluşuyoruz.

Fonksiyonel Tıp, kronik hastalıkların temel hücresel nedenlerini saptayıp bu sorunların düzeltilmesine odaklanan bakış açısıdır. Sistem odaklı olarak yaklaşır. Hastalıkların tanı ve tedavilerinde, biyokimyasal ve fizyolojik değerlendirme temelinde sorunun çözümünü amaçlamaktadır. Temel sebeplere, odaklanarak vücudun normal işleyişine kavuşturulmasiyla hastalığın tedavisini hedefler.

Zirvede; fonksiyonel tıp bakışı ile müdahale alanlarını planlarken gıda takviyeleri, fitoterapi, akupunktur, ozon terapi, nöralterapi ve mezoterapi gibi GETAT yaklaşımlarını nasıl kullanabileceğimizi, reçeteleri oluştururken laboratuvar verilerini nasıl değerlendireceğimizi detaylandıracağız. Böylece bütünsel (holistik) bir tedavi yaklaşımı oluşturma çerçevesini aktarmayı hedefliyoruz.

Fonksiyonel tıp ile ilgilenen tüm hekimleri, birinci basamak aile hekimlerimizi, sağlık çalışanı ve destekçilerini 19-22 Mayıs 2022 tarihleri arasında Antalya Pine Beach Resort&Club Belek Otelde düzenlenecek olan “Fonksiyonel Tıp Zirvesine” davet ediyoruz.

Kongre Başkanı
Prof. Dr. Nezih HEKİM

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.