International Cappadocia Health and Life Conference-ICHELIC 2022

KONGRE TARİHİ
24 Ağustos - 26 Ağustos 2022

KONGRE ŞEHRİ
Nevşehir, Türkiye
KONGRE WEB SİTESİ
ichelic.kapadokya.edu.tr
DAVET
Değerli Bilim İnsanları,

Dünya Sağlık Örgütü tarafından “tam bir iyilik hali içerisinde olma durumu” olarak tanımlanan sağlık, İnsan Hakları Evrensel Bildirgesi’nde de temel insan hakkı olarak kabul edilmektedir.

“Tam bir iyilik hali” fiziksel, duygusal ve sosyal sağlığı kapsayan bir hal olarak ele alınmakta olup, sağlık ve yaşam, tüm bu unsurların bir arada değerlendirilmesi anlamında geniş bir perspektife işaret etmektedir.

Bu bağlamda sağlık ve yaşam ilişkisi içerisinde yer alan ve sağlığı belirleyen faktörleri bu yılki kongre temamızın alt başlıkları olarak belirlemiş bulunmaktayız. Sağlığın fiziksel, duygusal ve sosyal boyutlarının incelenmesi ve farklı disiplinlerden bilim insanlarının bir araya gelerek tartışma ortamının yaratılabilmesi amacıyla sağlık ve yaşam kongresinin hayata geçirilmesi planlanmıştır.

Uluslararası Kapadokya Sağlık ve Yaşam Kongre’si 24-26 Ağustos 2022 tarihleri arasında uzaktan video konferans yöntemiyle gerçekleştirilecektir. Siz değerli bilim insanlarını kongremize davet etmekten onur duyuyor, katkılarınızı bekliyoruz.

Saygılarımızla,

Düzenleme Kurulu

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.