Klinik Enteral Parenteral Nütrisyon Derneği 13. Ulusal Kongresi-KEPAN 2023

KONGRE TARİHİ
16 Mart - 19 Mart 2023

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Kaya Palazzo ve Kaya Belek Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
kepan2023.org
DAVET
Nütrisyon Topluluğunun Değerli Üyeleri,

Klinik Enteral Parenteral Nütrisyon Derneği 13. Ulusal Kongresi-KEPAN 2023’ün 16-19 Mart 2023 tarihleri arasında Antalya Kaya Palazzo ve Kaya Belek Kongre Merkezi’nde “Klinik Nütrisyon Sanatı” mottosu ile hep birlikte gerçekleştireceğimizi sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100.yılını kutlayacağımız 2023 yılında, Covid Pandemisi sonrasında yüzyüze yapılacak olan ilk kongremizin heyecanını yaşıyoruz.

Nütrisyon ve metabolizma alanında çalışan doktorlar, diyetisyenler, eczacılar, beslenme uzmanları ve hemşireler için bilimsel bir ortamda buluşup klinik nütrisyonun paydaşları ile tartışmak ve bilgi hafızamızı güncellemek, güçlendirmek istiyoruz.

Kongremizin, multidisipliner nütrisyon alanında güncel gelişmeleri takip ederek modern uygulamaları teşvik edeceğini düşünüyoruz. Aynı zamanda, kongremizin tüm paydaşlar ile işbirliğini geliştirmek ve sosyal açıdan da birlikte keyifli vakitler geçirmek için bir fırsat yaratacağına inanıyor ve hazırlıklarımıza bu doğrultuda devam ediyoruz.

KEPAN 2023’ün bilimsel programı içerisinde yer alacak kurs, oturum, panel ve uydu sempozyumu etkinliklerinin, her birimizin bilgi birikimini arttıracağına ve nütrisyon alanındaki sağlık politikalarının geliştirilmesine katkıda bulunacağına inanıyor ve sizleri klinik nütrisyon camiasının bu en büyük etkinliğine davet ediyoruz.

Saygılarımızla

Dr. Murat GÜNDÜZ
KEPAN Derneği Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.