İstanbul Tıp Fakültesi Geleneksel İç Hastalıkları Günleri-İnteraktif Güncelleştirme 2023

KONGRE TARİHİ
09 Mart - 12 Mart 2023

KONGRE ŞEHRİ
Sapanca, Sakarya, Türkiye
KONGRE YERİ
NG Enjoy Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
ichastaliklarigunleri.com
DAVET
Değerli meslektaşlarımız,

İç Hastalıkları Eğitim ve Yardımlaşma Derneği ve İstanbul Tıp Fakültesi, İç Hastalıkları Anabilim Dalı tarafından düzenlenmekte olan “Geleneksel İç Hastalıkları Günleri – İnteraktif Güncelleştirme” toplantıları, başta iç hastalıkları asistanları ve uzmanları olmak üzere dahiliye pratiği içinde olan tüm meslektaşlarımıza bilgilerini güncellemek için eşsiz bir fırsat sunmaktadır. Bir sonraki toplantımız 09-12 Mart 2023 tarihleri arasında NG Enjoy Sapanca Hotel’de gerçekleştirilecektir.

Bilimsel programımız, iç hastalıkları pratiğinde en çok rastlanan sorunlara odaklanacak şekilde oluşturulmaktadır. Hocalarımız “interakif” ve “uzmanına danış” formatındaki toplantılarda deneyim ve bilgi birikimlerini katılımcılarla paylaşmaktadır. Kongremizde İç Hastalıkları kliniklerindeki çok önemli ve ilgi çeken konuların yanı sıra, kronik hastalıklara yaklaşım ile tıptaki yeni gelişmeler gözden geçirilecektir. Dört güne yayılan bir süre boyunca, hekimler oturum saatleri dışında da öğretim üyeleriyle bir araya gelebilmekte ve bilgi alışverişinde bulunabilmektedir. Her yıl gönderdiğiniz özenle seçilmiş konularda titizlikle hazırlamış bildiriler ve klinik uygulamalar sırasında karşılaştıklarınız ilginç öğretici vakalarınızın kongremizin bilimsel içeriğine katkısı büyüktür. Bu yılda bildirilerinizi beklemekteyiz.

Bilgilerimizi ve deneyimlerimizi paylaşarak yenilikleri öğreneceğimiz ve bir arada olmanın keyfini çıkaracağımız bu bilimsel şölene tüm meslektaşlarımızı davet etmekten onur ve mutluluk duyuyoruz. Kongremizde görüşmek dileğiyle, sevgi ve saygılarımızla

Prof. Dr. Kerim Güler - Prof. Dr. Şükrü Palanduz

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.