Ozon Sempozyumu 2021

KONGRE TARİHİ
02 Mayıs 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.ozonkongre.com
DAVET
Sizleri 02 Mayıs 2021 tarihlerinde online olarak düzenlenecek olan "Ozon Sempozyumu" na davet etmekten onur ve mutluluk duyuyoruz.

Ülkemizi ve tüm dünyayı etkileyen Covid-19 pandemisi nedeniyle online olarak gerçekleştireceğimiz kongremizde 10 konuşmacı yer alacaktır. Dijital stand bölümününde yer alacağı kongremiz sonrasında katılımcılar oturumları 2 ay süre ile izleyebilecektir. Kongremizde sizlerden gelen fikir ve öneriler ile ozon uygulamalarını ilgilendiren temel konular ve sorunların ele alındığı konferanslar ve paneller yer alacaktır. Konularında uzman değerli hocalarımızla, pratiğimizde sıklıkla karşılaştığımız sorunlara yaklaşımlardaki güncel bilgileri konuşma ve tartışma fırsatı bulacağımız kongremizin meslektaşlarımızın katılımıyla değer kazanacağına inanıyoruz.

Uzm. Dr. Lale YEPREM

Sempozyum Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.