Romatoloji 365 Sempozyumu 2022

KONGRE TARİHİ
01 Eylül - 04 Eylül 2022

KONGRE ŞEHRİ
Van, Türkiye
KONGRE YERİ
Doubletree By Hilton Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
romatoloji365.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarım;

Güneş ışığının ilk düştüğü, ülkemizin en doğusunda yer alan, güzide şehrimiz Van’a, Romatoloji 365 Sempozyumu'na davetlisiniz. Bilirsiniz ‘Işık doğudan yükselir’. Bu kavram Sezen Aksu'nun 1995 tarihli albümü ile ünlenmiş gibi görünse de latincesi ‘Ex Oriente Lux’tur ve 300’lü yıllarda yaşamış Joannis Cassiani’ye aittir.

Doğası, tarihi güzellikleri ve yerel lezzetleri sizleri Kral Sarduri’nin Tuşpa’sına hayran bırakacaktır. Elazığ’a doğunun Paris’i derlerdi. Bu miti yayanlar anlaşılan Van’ı görmemişler! Son yıllardaki değişimler ile Van doğunun Bodrum’una dönüşmüş. Lokasyonun sempozyumun en önde gelen avantajlarından birisi olduğu ifade edilebilir. Van’ı tanıma fırsatını kaçırmamanızı öneririm.

Romatoloji 365 sempozyumunda işlenen bilimsel format bu etkinliğin bir diğer artısıdır. Konularına en hakim hocalar tarafından yapılacak olgu tartışmaları ile hedef mesajlar dinleyicisine ulaştırılacaktır. Bu formata teorik ve pratiğin harman yeri benzetmesini yapmak yanlış olmayacaktır.

Ek olarak, sizleri bilemem ama şahsen benim zorladığım iki konu olan temel immünoloji ve genetik sempozyumumuz sırasında kurslarda ele alınacaktır. Romatoloji 365 Sempozyumu bilimsel ve sosyal programları ile kaçırılmaması gereken bir etkinliktir.

Saygı, sevgi ve selamlarımızla....

Sempozyum Başkanı
Süleyman Serdar Koca

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.