Romatolojide Güncelleme Sempozyumu 2023

KONGRE TARİHİ
08 Aralık - 10 Aralık 2023

KONGRE ŞEHRİ
Adana, Türkiye
KONGRE YERİ
HiltonSA

KONGRE WEB SİTESİ
romatolojideguncelleme.org
DAVET
Yöremizde emek veren romatologlar olarak beşincisini düzenleyeceğimiz ‘DÜNDEN YARINA ROMATOLOJİDE GÜNCELLEME 5. Yıl isimli toplantımızın 8-10 Aralık 2023 tarihlerinde Adana’da gerçekleşeceğini duyurmaktan çok büyük mutluluk duyuyoruz.

Dünyada ve ülkemizde yaşanan felaketlerden sonra çok sorguladık, dünümüzü, bugünümüzü. Sorguladık sorgulandık ama umutlarımızı hiç kaybetmedik. Yarınlara taşınacak olan çok şey var hayatlarımızda. Hepimiz zamanın hayatımızdaki en değerli şey olduğunu yeniden keşfettik. İşte bizde bu sene yeni farkındalıklarımızla ve yeni benliklerimizle ve geçmişte yaptıklarımızı anıp, bugünümüzün değerini bilip, yarınımıza ışık tutacak bir kongre planladık. Verdiğiniz desteklerle çok verimli geçen dört toplantının ardından, tekrar Adana’da buluşmak, sizleri tekrar ağırlamak Romatolojide güncellemenin 5. Yılını hep birlikte kutlamayı planladık.

Toplantımızı bu sene de hem erişkin hem de pediatrik romatoloji alanında ve romatolojiyle birebir iş birliği içinde çalışan kardeş branşlarımızla; romatoloji bölümünü ilgilendiren bilimsel yeniliklere, güncel klinik yaklaşımlara odaklanmış ve tüm meslektaşlarımızın yararlanacağı bir toplantı olarak gerçekleştirmeyi umuyoruz.

Kongre bilimsel programında güncel konuların tartışılacağı multidisipliner paneller, konferanslar, interaktif sunumlar, sözel ve poster bildiri oturumları, uydu sempozyumları ve kurs programlarımız olacak ve en yeni bilgilerin ışığında romatoloji bilgilerimizi güncellemiş olacağız.

Artık klasik haline gelen sosyal aktivitelerimizle de birlik, beraberlik ve dostlukların daha da pekişeceğini ümit ediyor ve hepinizi bu bilim ve dostluk dolu toplantımıza davet etmekten onur duyuyoruz.

Dr. Süleyman Özbek
Toplantı Başkanı

Dünümü rüyalarıma sakladım
Yarınımı umutlarımla doldurdum
Yolladım pupa yelken denizlere

Dr. Emine Duygu Ersözlü
Toplantı Genel Sekreteri

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.