Sağlık Bilimleri Üniversitesi 2. Diyabet ve Obezite Sempozyumu 2018

KONGRE TARİHİ
02 Mart - 04 Mart 2018

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
WOW Istanbul Hotels and Convention Center

KONGRE WEB SİTESİ
www.sbudiyabetveobezite.org
DAVET
Değerli Meslekdaşlarımız,

Bilindiği gibi; 15 Nisan 2015 tarihinde yürürlüğe giren bir kanun ile yeni bir üniversite kurulmuş ve Sağlık Bakanlığı'na bağlı mevcut 58 eğitim ve araştırma hastanesi ''Sağlık Bilimleri Üniversitesi'' çatısı altında işbirliği protokolü çerçevesinde yeniden yapılandırılarak aynı zamanda üniversitenin araştırma merkezleri Sağlık Uygulama ve Araştırma merkezi haline getirilmiştir. 1903 tarihinde açılmış olan ve Sultan II. Abdülhamit tarafından ilk modern tıp mektebi olarak planlanan Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane binası 113 yıl sonra tekrar tıp eğitimi hizmetini vermeye başlamıştır.

Kamuda Sağlık temalı ilk üniversite olan üniversitemiz toplum sağlığını tehdit edecek düzeye gelmiş diyabet ve obezitenin son yıllarda artan önemini de göze alarak geçen yıl ilk defa Mekteb-i Tıbbiye-i Şahane binasında yapmış olduğumuz Diyabet ve Obezite Sempozyumu siz değerli meslektaşlarımız tarafından ilgi ve övgüyle karşılanmış. Bizleri bu yıl ve gelecek yıllarda da bu sempozyumu düzenlemeye teşvik etmiştir. Bu yıl Üniversite binamızın restorasyonu nedeni ile 2. Diyabet ve Obezite Sempozyumu 2018 ve 2. Hemşirelikte Mezuniyet Sonrası Diyabet Sempozyumunu 2-4 Mart 2018 tarihinde Wow İstanbul Hotels & Convention Center’da düzenlenecektir.

Sempozyumumuzda Diyabet ve Obezite ile ilgili güncel gelişmeler ülkemizin çeşitli üniversite ve Sağlık bilimleri üniversitesinin çeşitli eğitim araştırma hastanelerindeki yetkin akademisyenlerce ele alınarak konferans, panel, uzmanına danış ve uydu sempozyumları ile aktarılacaktır.

Sağlık Bilimleri Üniversitesi tarafından yapacağımız 2. Diyabet ve Obezite Sempozyumu 2018 2. Hemşirelikte Mezuniyet Sonrası Diyabet Sempozyumu toplantının bizler kadar sizleri de heyecanlandıracağını düşünerek her türlü desteklerinizi bekliyor ve verimli geçmesini diliyoruz.

Saygılarımızla

Abdulbaki Kumbasar
Sempozyum Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.