Sağlıklı Büyüyen Çocuk Kongresi 2020

KONGRE TARİHİ
18 Aralık - 20 Aralık 2020

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.sbckongresi.org
DAVET
Değerli Çocuk Sağlığı Gönüllüleri,

Büyüyen Çocuk Derneği olarak; zengin bilimsel içeriği ile her zaman büyük beğeni alan, sizlerin desteğiyle çocuk sağlığı ile ilgili etkinliklere yeni bir heyecan ve soluk getiren "Sağlıklı Büyüyen Çocuk Kongresi"ni, tüm dünyanın yaşadığı pandemi süreci nedeniyle “Çocuk Sağlığında Tartışmalı Konular” olarak belirlediğimiz temamızla 18-20 Aralık 2020 tarihlerinde “Pediatri Uzmanlık Akademisi Derneği”nin de (PUADER) desteği ile çevrimiçi e-kongre olarak gerçekleştireceğiz.

Kongremizde uzman panelistler ile beraber başta “Pediatride Covid-19” ve “Pandemide Çocuk Sağlığı” başta olmak üzere pek çok tartışmalı konuyu masaya yatıracağız. Çocuk sağlığı ile ilgili hekimler, hemşireler, beslenme ve diyetetik uzmanları, fizyoterapistler çocuk gelişim ve sosyal hizmet uzmanları gibi alanları kapsayan “Çocuk Sağlığı Ekibi” olarak çocuk sağlığının her alanında tartışmalı konulara çözüm arayacağımız kongremiz ve kurslarımıza yine yoğun ilgi göstereceğinizi umuyor, farklı bir e-kongrede birlikte olmayı diliyor, hepinize selam ve sevgilerimizi sunuyoruz. Göstermiş olduğunuz ilgiye şimdiden çok teşekkür ediyoruz.

Prof. Dr. Bumin N. Dündar
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.