Uluslararası Ergenlik ve Gençlik Araştırmaları Kongresi-EGAD 2021

KONGRE TARİHİ
29 Nisan - 01 Mayıs 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.egad2021.org
DAVET
Saygıdeğer Meslektaşlarımız,

Çeşitli yönleriyle ergenlik, gençlik döneminde ve yetişkinliğe geçiş sürecinde bulunan bireyler üzerinde yürütülen araştırmalar için disiplinler arası bir çerçeve oluşturmak, araştırmacılar arasında etkili işbirliğinin sağlanmasını teşvik etmek ve araştırmaların bilimsel niteliğinin yükselmesine katkıda bulunmak amacıyla kurulan derneğimizin, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi ve Başkent Üniversitesi işbirliği ile 29 Nisan – 01 Mayıs 2021 tarihleri arasında online platformda düzenlenecek uluslararası nitelik taşıyan ilk kongresine sizleri davet etmekten mutluluk duymaktayız. Kongre dili Türkçe ve İngilizce’ dir. Bilimsel program, davetli konuşmacı, workshop, sözlü ve poster bildiri sunumlarını içermektedir.

Kongremizin zengin içeriği için kongre web sayfamızı izlemenizi ve kongreye katılımınızı diliyor, tarihsel zenginliklerle doğal güzellikleri buluşturan bu özel coğrafyada sizlerle birlikte ergenlik ve gençlik dönemiyle ilgili olarak zenginleşmeyi ve paylaşmayı diliyoruz.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Figen Çok ve Prof. Dr. Yalçın Özdemir
Ergenlik ve Gençlik Araştırmaları Derneği YK Başkanı ve Başkan Yardımcısı
Kongre Eş Başkanları

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.