1. Nöromodülasyon Sempozyumu
KONGRE TARİHİ
12 Haziran - 13 Haziran 2021
KONGRE YERİ
Online
KONGRE WEB SİTESİ
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız;
Türk Nöroloji Derneği Nöromodülasyon Çalışma Grubu tarafından 12-13 Haziran 2021 tarihlerinde 2 gün sürecek 1. Nöromodülasyon Sempozyumu Online olarak düzenlenecektir.
Daha önce Çalışma Grubumuzun düzenlediği Kurs’larda konuya gösterilen ilgi ve katılım göz önüne alınarak bu yıl bir Sempozyum düzenlenmesine karar verilmiştir.
Sözel sunumların kabul edileceği Sempozyum da Nöroplastisite ve Nöromodülasyon ile ilgili olarak transkranial manyetik stimulasyon (TMS) ve transkranial elektriksel stimulasyon (TES) yöntemleri teorik ve pratik-teknik yönleri ile tartışılacaktır. Sempozyum sırasında ülkemizde giderek yaygınlaşan bu alanda teorik konuşmaların yanı sıra pratik uygulamalar ile deneyimlerin paylaşılacağı, ortak çalışma olanaklarının ve karşılaşılan teknik-idari sorunlar için çözüm önerilerinin tartışılacağı oturumlar gerçekleştirilecektir.
Bundan sonraki yıllarda gelenekselleşmesi için bir başlangıç olacağını düşündüğümüz 1. Sempozyum'da konu ile ilgilenen tüm meslektaşlarımızı görmekten mutluluk duyacağız.
Saygılarımla,
Prof. Dr. Çağrı Mesut Temuçin
Türk Nöroloji Derneği Nöromodülasyon Çalışma Grubu Moderatörü
2021 Tıp Kongreleri Kategorisindeki Benzer Etkinlikler
- 57. Ulusal Nöroloji Kongresi
27 Kasım - 01 Aralık 2021, Antalya - Uluslararası Katılımlı Türk Romatoloji Kongresi 2021
28 Mayıs - 30 Mayıs 2021, Online - Mantar Enfeksiyonları-Febril Nötropenik Hastaya Yaklaşım ve Koruma Sempozyumu 2021
08 Aralık - 12 Aralık 2021, Online - 4. Başkent Pediatri Günleri
16 Nisan - 17 Nisan 2021, Online - 21. Ulusal Uyku Tıbbı Kongresi ve 8. Ulusal Uyku Tıbbı Tekniker ve Teknisyenliği Kongresi
05 Kasım - 07 Kasım 2021, Online

Detaylı Arama
ile farklı kriterlere göre arama sonuçlarınızı filtreleyebilir, toplu olarak kongre listelerine ulaşabilirsiniz.