Pandemide Aile Hekimliği Acil ve Dahiliye Sempozyumu-PAHAD 2021

KONGRE TARİHİ
16 Eylül - 19 Eylül 2021

KONGRE ŞEHRİ
Bafra, K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Kaya Artemis Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.pahadsempozyum.org
DAVET
Sevgili meslektaşlarımız ve değerli hekimler

Tıbbi Araştırmalar ve Eğitim Derneği (TAEDER) olarak PAHAD-2021 (Pandemide Aile Hekimliği, Acil ve Dahiliye Sempozyumu 16-19 Eylül 2021'de tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Kaya Artemis Hotel'de gerçekleştireceğiz.

18 ayı aşkın süredir tüm dünyayı "bir daha eskisi gibi olmayacak" şekilde değiştiren COVID-19 pandemisi hepimizi çok yordu. Ruhen ve bedenen dayanma gücünün sınırlarında dolaşan hekimler, bir yandan kayılarıyla sarsılırken, diğer yandan toplum için kendi yaşamlarını ortaya koydu.

COVID-19 ile mücadelenin büyük oranda sahadaki aile hekimliği, acil tıp, iç hastalıkları, göğüs hastalıkları, yoğun bakım gibi 'siperlerde' sürdüğü bir dönemde hem bilgi tazelemek hem de moral almak digital toplantıların soğuk yüzü ile değil, sıcak bir ortamda yenilemek hepimize iyi gelecektir.

Multidisipliner yaklaşımın en iyi örneklerini ve uygulamalarını göreceğimiz, birlikte keyifli vakitler geçirirken güncel ve bilimsel verileri paylaşacağımız sempozyumumuzda sizleride aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Güç bilgiden, birlikten gelir.

Kongre düzenleme kurulu adına;

Prof. Dr. Özgür Karcıoğlu
Sempozyum Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.