10. Üreme Sağlığı ve İnfertilite Kongresi-TSRM 2022

KONGRE TARİHİ
10 Kasım - 13 Kasım 2022

KONGRE ŞEHRİ
Girne, K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Elexus Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.tsrm2022.org
DAVET
Değerli Üreme Tıbbı Profesyonelleri,

TSRM’nin 10. Bilimsel Kongresi bu yıl da 10 – 13 Kasım tarihleri arasında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Elexus Otel’de yüzyüze yapılacaktır.

Sizlerin olumlu geribildirimleri üzerine artık her yıl yapmaya başladığımız kongremizin formatı bu yıl farklı olacak.

Önemli orijinal araştırmaların neredeyse tamamı ASRM ve ESHRE’nin yıllık toplantılarında sunulduğundan maalesef ülkemizde her yıl, 3,5 gün 3 salonluk bir programı dolduracak kadar yenilik olmuyor. Her yıl aynı formatı yapacak olursak hem diğer TSRM toplantıları, hem de çok miktarda bulunan diğer toplantılarla büyük oranda örtüşme ve tekrarlar olacaktır. Sizlere TSRM’den alıştığınız yüksek akademik kaliteyi sunabilmek için çift yıllarda, iki güne ve iki salona odaklı, 30’dan fazla çok yüksek profilli global fikir lideri ile, didaktik konuşmalardan çok tartışmalı ve yeni konularda sunum ve tartışma panelleri olan farklı bir format planladık.

Tek yıllarda, yine alıştığınız hem temel konuları, hem güncel tartışmalı konuları içeren, uzun ve büyük programımızla yerli ve yabancı uzmanlarımızla bir arada olacağız. Böylece tekrarlardan uzak, örtüşen konuşmaların olmadığı, hem sürekli eğitim ihtiyacını karşılayan hem de en üst düzey akademik tartışmaların olduğu, katılımcıların ihtiyaçlarına hitap eden dengeli bir döngü olacak.

Bu yıl, ulusal düşünce liderlerimiz de ASRM’den örnek alarak hazırlanan Yuvarlak Masa Oturumlarında sizlerle beraber olacaklar. Yıl boyunca ülkemizdeki çok sayıda fiziksel ve çevrim içi toplantıda bir araya geliyoruz ve konuşmalar yapıyoruz. Bu tek taraflı konuşmaların ve az zaman kalan soru cevap kısımlarının yerine, ulusal düşünce liderlerimizle karşılıklı oturarak etkileşimde bulunabileceğiniz yuvarlak masa oturumlarını faydalı bulacağınızdan eminim. Sıra dışı kadrosu ve bilimsel programıyla TSRM Kongresi bu yıl sadece Türkiye’de değil Dünya’da en popüler üreme tıbbı kongrelerinden birisi olacaktır. En deneyimlilerimizin bile yararlanacağı bu yüksek akademik düzeydeki toplantıda gençler de Dünya’nın dört bir yanından gelen bilim insanlarını canlı dinleme ve onlarla tanışma imkanı bulacaklar.

TSRM 2022, European Accreditation Council for Continuing Medical Education (EACCME) tarafından istisnai olarak akredite edilmiş olup, Türkiye’nin yanında, Avrupa, Türki Cumhuriyetler, Ortadoğu ve Afrika’dan da katılım olmasını beklediğimizden kayıtlar için elinizi çabuk tutmanızı öneririm.

Sadece bilimsel içeriğin değil, uzun zamandır özlemini duyduğumuz sosyal programların da çok yüksek kalitede olacağı kongremiz için Kasım’da Kıbrıs’ta görüşmek üzere.

Barış ATA, TSRM ve Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.