11. Ulusal Pediatrik Üroloji Kongresi-PEDURO 2021

KONGRE TARİHİ
21 Ekim - 24 Ekim 2021

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Güral Premier Tekirova Tatil Köyü

KONGRE WEB SİTESİ
www.peduro2021.org
DAVET
Sevgili Meslektaslarım,

21-24 Ekim 2021 tarihleri arasında Antalya, Tekirova, "Güral Premier Tekirova" Tatil Köyü'nde gerçekleştireceğimiz 11. Ulusal Pediatrik Üroloji Kongremize (PEDURO-2021) sizleri davet etmekten büyük mutluluk duyarız.

Deneyimlerimizi paylaşmak ve aktarmak, güncel gelişmeleri birlikte gözden geçirmek ve irdelemek için en genç üyemizden en kidemlisine kadar bir arada olmalarını, tartışmalarını, ögrenmelerini hedeflemekteyiz. Bu amaçla dünyaca ünlü hocalarımızın derya gibi deneyimlerini sizlerle paylaşacağı bir "Bilim Festivali" hazırlamaktayız...

Kabaca 100 yılda bir dünyayı kasup kavuran pandemilerden biri olan Covid-19 Coronavirüs ile tüm dünya gibi ülkemiz de ciddi boğuşmaktadır. Toplumun her kesimi malı, fiziksel ve ruhsal sağlığı ve hatta canıyla ciddi bedeller ödemektedir. Kuşkusuz bu pandemi belasından en fazla mağdur olan kesim sağlık çalışanlarımızdır. Bu vesile ile tüm sağlık şehitlerimize rahmet ve gazilerimize eski sağlıklarına kavuşmalarını dileriz.

Pekçok nedenle tükenmişlik düzeyine varacak kadar sarsılan siz değerli meslektaşlarımızın yorgunluğunun farkındayız. Bu nedenle kongrede alışageldiğimiz kalıpların biraz dışına çıkarak bilimsel olmanın yanında aynı zamanda eğlenme ve dinlenmenizi öncelemekteyiz. Kongre vesilesi ile ailenizle beraber "Dünya'nın En iyi Aile Oteli" ödülü sahibi bir tatil köyünde oldukça "Makul Fiyat" ile sosyal olarak doyurucu çok iyi bir "Tatil Şöleni" sunmayı amaçlamaktayız...

Çocuk Ürolojisi'ne gönül vermiş tüm üyelerimizi ve dostlarımızı kongremizde ağırlamak, ögrenmek, paylaşmak ve aynı zamanda eğlenmek, dinlenmek ve hasret gidermek dileğiyle.

Saygılarımla,

Prof. Dr. Abdurrahman Önen
PEDURO-2021 Kongre Başkanı
Pediatrik Üroloji Derneği Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.