2021 Biterken Lösemi Lenfoma Miyelom Güncellemesi

KONGRE TARİHİ
24 Aralık - 25 Aralık 2021

KONGRE YERİ
Online

KONGRE WEB SİTESİ
www.llmguncellemesi2021.org
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Düzenleme Kurulu olarak sizleri, Lösemi Lenfoma Miyelom Derneğinin 24-25 Aralık 2021 tarihleri arasında online olarak gerçekleştireceği, “2021 Biterken Lösemi Lenfoma Miyelom Güncellemesi” toplantısına davet etmekten mutluluk duyarız.

Bilindiği gibi COVID-19 pandemisi nedeniyle tüm meslektaşlarımız ve diğer sağlık çalışanlarımız canla başla bu salgınla mücadele etmeye çalışıyor. Biz de bu şartlar altında sizlerle online ortamda buluşacağız.

Toplantımız mesleki ve bilimsel açıdan son gelişmelerin konuşulması ve tartışılması için tüm meslektaşlarımızı bir araya getiren önemli bir platform olacaktır. Fikir lideri pek çok hocamızın bizlerle birlikte olacağı toplantımızda güncellenen bilgilerin klinik pratiğe ve akademik çalışmalara ışık tutmasını amaçlıyoruz.

Toplantımızın bilimsel gücü sizlerden gelecek bildirilerle artacaktır. Bildiriler poster olarak değerlendirilecektir. Toplantı sonunda en iyi 3 posteri belirleyip kazananlara bir armağanımız olacaktır.

Özenle hazırlanan bilimsel programımızda hematoloji alanında yaşanan güncel gelişmelerin paylaşılacağı bu toplantının verimli şekilde gerçekleştirilmesi için katılımınızı ve katkılarınızı bekliyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

Toplantımızda buluşmak dileğiyle...

Prof. Dr. Muhit Özcan
Dernek Başkanı

Doç. Dr. Selami Koçak Toprak
Dernek Genel Sekreteri

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.