6. Annual Mugla Multidisciplinary Oncological Researches Congress-AMORE 2023

KONGRE TARİHİ
16 Kasım - 19 Kasım 2023

KONGRE ŞEHRİ
Muğla, Türkiye
KONGRE YERİ
Hilton Dalaman Sarıgerme Otel

KONGRE WEB SİTESİ
www.amorecongress2023.com
DAVET
Değerli Bilim İnsanları,

“Bilim için, bilim aşkı ile burada her şey gerçek” sloganına yakışır bir bilimsellik nedeniyle gönüllerinizde yer edinen Muğla Multidisipliner Onkolojik Araştırmalar Kongresinde bilimi yine birlikte paylaşma heyecanını yaşayacağımız 6. Geleneksel Muğla Multidisipliner Onkolojik Araştırmalar Kongresi için sizleri davet etmekten mutluluk duyuyoruz.

KASIM 2023 bizlerin bilim aşkı ile yeniden bir araya gelmemizin tarihi olsun!

2017 yılında başlayan ve ardından sıralı olarak devam eden kongremiz; aylardan Ekim ve şehirlerden Bodrum ile özdeşleşerek, sadece Tıbbi Onkoloji alanında değil kanserle ilgilenen temel ve klinik diğer tüm bilim dallarındaki bilim insanlarının bir sonrakini heyecanla beklediği bir kongre olmuştur. Henüz Kasım 2022’de olmamıza rağmen Ekim 2023 için kongremizle özdeşleşen Bodrumdaki geleneksel kongre otelimizde 2023 Eylül ve Ekim ayları için yabancı turist rezervasyonları nedeni ile tarih alamamış olmamız nedeni ile AMORE 2023 içim Kasım ayında bu sefer Dalaman’da bir araya geleceğiz.

Bu sene de uluslararası değerli konuşmacıların da yer alacağı bir bilimsel şölen planladık. Ayrıca tıp eğitimi alan ve gelecekte büyük başarılara imza atacak tıp fakültesi öğrencilerimiz için artık gelenekselleşen Tıp ve Sanat (MEDART) sempozyumu da yine program içerisinde yerini almış oldu.

Bu kongremizde, kanserli hastaların sistemik tedavilerinde kullanılan anti-kanser ilaçların uluslararası kılavuzlardaki etkinlik sıralamalarına yön veren klinik araştırmaları irdeleyeceğiz ve ulusal bir etkinlik algoritmi oluşturmaya çalışacağız.

Tıbbi Onkoloji bakış açısı yanı sıra Radyasyon Onkolojisi için mihenk taşı kabul edilen etkinlikteki güncel gelişmeleri de tartışacağız. Kanser tedavisi ile ilişkili temel ve klinik diğer tüm bilim alalarındaki meslektaşlarımızın bilimsel araştırmalarını bizlerle paylaşmalarını sağlamanın yanı sıra diğer disiplinlerde kanser tedavisine yön veren güncel gelişmeleri de tartışmayı amaçladık.

Multidisipliner bir anlayışın tam olarak işlediği, kanser tanılı hastaların tedavi yönetimine dair uzman ve araştırma görevlilerinin yanı sıra tıp öğrencilerinin de bakış açılarının genişleyeceği bir program ile tüm bilim sever insanları bir arada görmekten mutluluk duyacağız.

Unutmayalım! KASIM 2023’de Dalaman Sarıgerme de bilim için bir araya gelelim!

Saygılarımla,

Doç. Dr. Özgür TANRIVERDİ
Kongre Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.