Demir Kampı 2021

KONGRE TARİHİ
24 Aralık - 26 Aralık 2021

KONGRE ŞEHRİ
Girne, K.K.T.C.
KONGRE YERİ
Merit Crystal Hotel

KONGRE WEB SİTESİ
www.demirkampi.com
DAVET
Değerli meslektaşlarımız

Türk İç Hastalıkları Uzmanlık Derneği ve Türk Jinekoloji ve Obstetrik Derneği tarafından ortaklaşa düzenlenen Demir Kampı 24 – 26 Aralık 2021 tarihlerinde Merit Crystal Hotel, Girne, KKTC’de gerçekleştirilecektir. Toplantımızın ana konularını Demir’in Covid ile ilişkisi, Beslenmenin Demir Üzerindeki Etkisi, Kadın Doğum ve Dahiliye Pratiğinde Anemi ve Ayırıcı Tanı, Sürdürülebilir Tedavi İlaç seçimleri ile birlikte Olgularla Anemi Yönetimi oluşturmaktadır.

Demir eksikliği ve anemi tedavisindeki geniş seçeneklerini, klinik deneyimlerimizi de katarak, ayrıntıları ile sizlerle paylaşma fırsatı bulacağız.

Üç güne yayılan toplantımızın tüm meslektaşlarımıza sesleneceğini düşünüyoruz. Toplantımıza sizleri de davet etmekten mutluluk duyarız.

Prof. Dr. Kerim GÜLER
TİHUD Başkanı

Prof. Dr. Ateş KARATEKE
TJOD Başkanı

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.