Diyabet ve Komplikasyonları Ulusal Kongresi-DİKOM 2018

KONGRE TARİHİ
03 Haziran - 06 Haziran 2018

KONGRE ŞEHRİ
Antalya, Türkiye
KONGRE YERİ
Rixos Premium Tekirova Otel & Kongre Merkezi

KONGRE WEB SİTESİ
www.dikomkongre.com
DAVET
Değerli meslektaşlarım,

14 Mart Tıbbiyeliler Derneğimiz, haziran ayında yapacağı Diyabet ve Komplikasyonları Ulusal Kongresi’ni 03-06 /06-09 Haziran 2018 tarihleri arasında Rixos Premium Tekirova Otel & Kongre Merkezi, Antalya’da gerçekleştirilecektir. Katılımcı sayısı her yıl artmasını planladığımız kongremize bu yıl 350’yi aşkın sayıda hekim arkadaşımızın katılımını beklemekteyiz. Kongremizde İç Hastalıkları kliniklerindeki çok önemli ve ilgi çeken konuların yanı sıra, kronik hastalıklara yaklaşım ile birlikte tıptaki yeni gelişmeler gözden geçirilecektir. Konuşma konuları titizlikle ve güncel ihtiyaçları karşılayacak şekilde bir komite tarafından oluşturulmuştur.

Organizasyon komitesinin önceliği, katılımcılara geniş konu ve alanlarında deneyimli konuşmacılar tarafından oluşturulmuş olan bilimsel programı kaliteli bir şekilde sunmaktır. Kongremizde sizler için en iyi programı hazırlamaya gayret ettik. Sınırlı sayıdaki katılımcının yer alacağı bu kongremizde uzman hocalarımızla interaktif bir eğitim imkanı sunulacaktır.

Keyifle vakit geçireceğinize inandığımız kongremizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyacağız.

Saygılarımla,

Kongre Sekreteri
Dr. Murat DOĞAN

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.