Kardiyoloji Almanağı 2021

KONGRE TARİHİ
11 Aralık 2021

KONGRE ŞEHRİ
İstanbul, Türkiye
KONGRE YERİ
Hilton İstanbul Bomonti Otel

KONGRE WEB SİTESİ
kardiyolojialmanagi.com
DAVET
Değerli Meslektaşlarımız,

Gelen talepler doğrultusunda yönetim kurulumuz, 11 Aralık 2021 tarihinde yapılması planlanan Kardiyoloji Almanağı’ nı hibrit kongre olarak düzenleme kararı almıştır. Gerekli tüm ileri teknolojik donanımlar kullanılarak Hilton İstanbul Bomonti Otel’ de gerçekleştireceğimiz almanağımızda, tüm oturumlara aynı zamanda çevirim içi olarak da katılabileceksiniz.

Kardiyoloji Almanağı programında gerçek hayatta karşılaşılan ve ihtiyaç duyulan konular ve sempozyumlar ile birlikte 2021 yılında kardiyoloji alanında gerçekleşen son gelişmelere yer verilecektir.

Bilimsel gücü yüksek, dinamik ve kardiyoloji alanındaki güncel bilgiler ile tazeleneceğiniz hibrit kongremizde sizlerle birlikte ilklere imza atarak buluşmayı arzuluyoruz.

Saygılarımızla,

Prof. Dr. Ömer Kozan
Başkan

Doç. Dr. Berkay Ekici
Genel Sekreter

KONGREUZMANI.COM veritabanında kayıtlı etkinliklere ait tarih, yer ve diğer içerik detayları ilgili yıl içerisinde yetkili kurum tarafından değiştirilebilir. Lütfen etkinliğe ait resmi web sitesinden güncel bilgileri teyit ediniz. HATA BİLDİR: Bu etkinlik detaylarında hata varsa bize iletebilirsiniz.

PAYLAŞ: WhatsApp Facebook X.com LinkedIn
Takvime Ekle Google Outlook iCal
bir minduce projesidir
Kongre Ekle Eklenecek kongrenin bilgilerini giriniz.